1

Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV

  -{discount-percentage}%
  • KA
  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8102_12/65pus8102_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV

  Erittäin ohut Android-4K-LED-televisio

  Tyylikkäässä Philips 8100 -televisiossa on erittäin selkeä LED-kuvaruutu. Voit nauttia todentuntuisesta katselukokemuksesta 4K Ultra HD -tarkkuudella ja ihailla kuvan mukaan vaihtelevaa älykästä Ambilight-valaistusta Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Erittäin ohut Android-4K-LED-televisio

Tyylikkäässä Philips 8100 -televisiossa on erittäin selkeä LED-kuvaruutu. Voit nauttia todentuntuisesta katselukokemuksesta 4K Ultra HD -tarkkuudella ja ihailla kuvan mukaan vaihtelevaa älykästä Ambilight-valaistusta Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Näytä kaikki lisätarvikkeet

Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV

Total:

8100 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV

164 cm (65"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 Gt:n laajennettava muisti, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 65PUS8102/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin ohut Android-4K-LED-televisio

Ambilight kolmella sivulla

Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

Koti on erityinen paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi. Mikset siis valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. Televisio heijastaa valoa molemmilta reunoilta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko huoneeseen. Ambilight nostaa katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

Täydellinen kuva Philips P5 Perfect -kuvajärjestelmällä

Täydellinen kuva Philips P5 Perfect -kuvajärjestelmällä

Philipsin uuden P5-kuvanlaatujärjestelmän nykyaikainen algoritmi optimoi digitaalisen kuvantoiston. Erittäin tehokkaan P5-järjestelmän ansiosta kuvanlaatu paranee jopa 50 %. Erinomainen värintoisto näyttää mustan mustana, valkoisen valkoisena ja ihonvärit kauniin luonnollisina. Kuvasta tulee taatusti terävä, yksityiskohtainen ja syvä käytetystä lähteestä tai katseltavan ohjelman tyylilajista riippumatta.

HDR Perfect takaa upean kontrastin, värintoiston ja terävyyden

HDR Perfect takaa upean kontrastin, värintoiston ja terävyyden

High Dynamic Range Perfect on laadukas valinta, jonka tuoma kontrastin ja värien kehitys mullistaa kotiviihteen. Voit nauttia uskomattoman luonnollisesta katselukokemuksesta, jossa on syvyyttä ja joka kuvastaa samalla tarkasti ohjaajan näkemystä. Tuloksena on parempi kirkkaus ja kontrasti, enemmän värejä ja tarkemmat yksityiskohdat kuin koskaan aiemmin. HDR Perfect tuo televisionkatselun uudelle tasolle.

Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria laajentavat television viihdevalikoimaa: verkosta löydät valtavan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja pelejä. 16 Gt:n vakiomuisti on laajennettavissa ja tarjoaa reilusti tallennustilaa sovelluksille ja muulle sisällölle.

Hienostunut viimeistely – suorituskykyä ja upeaa muotoilua

Kotisi edustaa tyyliäsi. Suunnittelijamme ovat valinneet hienostuneet värit ja viimeistelleet television ulkoasun esimerkiksi harjatulla kromilla. Lopputulos on tyylikäs ja sopii saumattomasti sisustukseesi.

Sertifioitu Ultra HD Premium -viihde-elämys

Täysin sertifioidulla Philips Ultra HD Premium TV:llä voit nyt nauttia täysin uudesta HDR-TV-sisällöstä ja ihastua Philips TV:n selkeään ja yksityiskohtaiseen tarkkuuteen ja syväkontrastisiin kuviin. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä upean valaistuksen ja värimaailman kanssa luovat uskomattoman katselukokemuksen.

Koe ennennäkemätön värispektri

Philipsin Premium Color yhdistää 85 % paremman värialueen ja 4 biljoonan värin käsittelyn. Uskomaton värintarkkuus ja värikylläisyys tekevät kuvasta niin realistisen, että saatat unohtaa katsovasi televisiota.

Tehokas äänenkäsittely takaa tinkimättömän äänenkirkkauden

Tuulenpuuska, maahan laskeutuva lehti, tietä pitkin kiitävien renkaiden ääni. Pienet yksityiskohdat herättävät kuvan henkiin. Philips-äänenkäsittely yhdistää nämä yksityiskohdat ja luo tinkimättömän äänenkirkkauden. Kuulet kaiken ohjaajan haluamalla tavalla – studiotasoinen äänimiksaus tukee alkuperäistä äänisisältöä ja parantaa ääntä aina tarvittaessa. Syvä basso, selkeä puhe ja uskomaton tarkkuus ovat vain alkua.

DTS HD Premium Sound – kuule jokainen yksityiskohta

Hyvät TV-kaiuttimet vaativat tehokkaan prosessorin, joka säilyttää alkuperäisen äänen puhtauden. DTS HD Premium Sound takaa laadukkaan äänentoiston, jota kuluttajat odottavat huipputason laitteilta: mukaansatempaava tilaääni, syvä basso ja selkeä dialogi, jotka kuuluvat suurellakin äänenvoimakkuudella ilman säröjä, leikkautumista tai vääristymiä.

Suunniteltu parempaa Netflix-kokemusta varten

Netflix muuttaa viihdekokemusta monella tavalla, kuten edistämällä TV-ohjelmien ja elokuvien katseluun käytettävien laitteiden innovaatioita. Kun näet Netflixin suositteleman television logon älytelevisiossa, tiedät että kyseinen televisio on läpäissyt tiukan arviointiprosessin, joka perustuu jäsenille tärkeisiin tekijöihin.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on Google Play Kaupassa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Cloud Gaming -pelitarjonta riippuu pelituottajista.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • MultiRoom-palvelin ja -asiakaslaite tukevat vain maksuttomien kanavien digitaalisia ohjelmia.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.
 • Soundbar-kaiutin, kaiutin ja muut äänentoistolaitteet edellyttävät HDMI-liitäntää.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita