PhotoFrame

  PhotoFrame

  Esittele muistosi langattomasti

  Kuinka monta digitaalista valokuvaa tietokoneessasi piileskelee? Arvaamme, että monta! Philipsin Wireless Digital PhotoFrame™ -kehyksellä voit nauttia tietokoneesi koko kuvakokoelmasta - joko langattomana suoratoistotilassa tai siirtotilassa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PhotoFrame

20, 3 cm (8") LCD, 4:3 kuvasuhde 8FF3WMI/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Esittele muistosi langattomasti

 • PhotoFramen langattoman yhteyden asennus kahdella napsautuksella

  WPS on helpoin tapa ja turvallisin tapa asentaa langaton yhteys langattoman PhotoFrame-kehyksen ja reitittimen välille. Paina langattoman reitittimen sekä PhotoFrame.kehyksen WPS-painikkeita, ja asennus on valmis.

 • Suoratoista ja näytä kaikki tietokoneessa olevat kuvat langattomasti

  Kun PhotoFrame-kehys tukee langatonta kuvien suoratoistoa, itse kehykseen ei tarvitse tallentaa montaa kuvaa. Sen sijaan kaikki tietokoneessa olevat kuvat tai suosikkikuvasi Internetistä suoratoistetaan langattomasti PhotoFrame-kehyksessä. Voit selata kuvia helposti PhotoFramessa, eikä kehyksen tallennuskapasiteetti ole enää ongelma.

 • Siirrä kuvia langattomasti helpolla Vedä ja pudota -ohjelmalla

  PhotoFrame Manager - langaton on kuvienhallintaohjelma, jolla voit näyttää, hallita ja järjestellä albumeja ja kuvia. PhotoFrame Manager toimii Windows XP- ja Windows Vista- sekä Mac OS X -käyttöjärjestelmissä ja on iPhoto-ohjelmistoyhteensopiva. Ohjelmalla siirrät myös kuvat langattomasti langattomaan PhotoFrame-kehykseen helposti vetämällä ja pudottamalla.

 • imagen Pro luo terävät, eloisat ja luonnolliset ihonvärit

  Ainutlaatuinen Philips imagen -kuvanparannustekniikka analysoi valokuvat automaattisesti, korjaa niiden värit ja säätää kontrastin sopivaksi. imagen Pro on vielä kehittyneempi kuvanparannustekniikka, jossa yhdistyvät kolme älykkäintä imagen-elementtiä: värien tarkkuus, syvyys ja kontrasti. Näiden lisäksi imagen Pro parantaa ihon värisävyä, terävöittää kuvat ja takaa värinättömän katselukuvan, mikä on still-kuvissa erittäin tärkeää.

 • Kuvan automaattinen suuntaus pysty- ja vaakasuunnassa

  Automaattinen vaaka-/pystysuuntaus tunnistimella, joka havaitsee PhotoFrame-laitteen asennon ja näyttää kuvat oikeinpäin.

 • Iloa kollaaseista: näytä useita kuvia yhdessä näkymässä

  Diaesitystoiminto kuvien esittämiseen koosteena, jossa kuvia kerätään yhteen automaattisesti ja sattumanvaraisesti. Tarkoituksena on välttää rumia taustareunoja, jotka jäävät näkyviin, jos kuvat ovat pienempiä kuin näyttö.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Energiaa säästävä automaattinen himmennys ympäristön valoisuuden mukaan

  Smart Power Pro on anturi, joka kytkee kuvakehyksen virran päälle ja pois tunnistamalla ympäristön valaistusolosuhteet ja vähentää siten energiankulutusta. Tämä säästää luontoa ja alentaa kuvakehyksen kuluttamaa energiamäärää kolmanneksella. Ja kaikki tämä automaattisesti!

 • Kuvasuhde 4:3 takaa täydellisen ja vääristymättömän näytön

  Digitaalinen Philips PhotoFrame -kehys varmistaa, että kuvasi näytetään kuvasuhteessa 4:3 parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita