WeCall Bluetooth -neuvottelukaiutin

  WeCall Bluetooth -neuvottelukaiutin

  Soita selkeitä neuvottelupuheluita missä tahansa

  Soita neuvottelupuheluita missä tahansa Philips WeCall -laitteella. Sen neljä mikrofonia ja edistyksellinen kaiunvaimennustoiminto takaavat häiriöttömät keskustelut. LED-merkkivalot ja Bluetooth®-liitäntä lisäävät käyttömukavuutta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

WeCall Bluetooth -neuvottelukaiutin

Bluetooth®, Apple-/Android-laitteille AECS7000E/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Soita selkeitä neuvottelupuheluita missä tahansa

Kuin puhuisit kasvotusten

 • Neljä mikrofonia takaavat täydellisen 360 asteen äänentunnistuksen

  Neljä mikrofonia takaavat täydellisen 360 asteen äänentunnistuksen

  Neljä kaikkiin suuntiin säteilevää mikrofonia mahdollistavat 360 asteen äänentunnistuksen 5 metrin säteellä. Niiden ansiosta yhteydenpito on luonnollista jopa hankalissa ympäristöissä, eikä sinun tarvitse korottaa ääntäsi tai nojautua kaiutinta kohti.

 • Helppo liitäntä Bluetooth-yhteensopiviin älypuhelimiin ja kannettaviin tietokoneisiin

  Helppo liitäntä Bluetooth-yhteensopiviin älypuhelimiin ja kannettaviin tietokoneisiin

  Automaattinen pariliitostoiminto mahdollistaa saumattoman liitännän iPhone-puhelimiin ja kaikkiin Bluetooth-yhteensopiviin älypuhelimiin, tietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Jopa 10 metrin langaton kantama.

 • Maksuton WeCall-sovellus nopeita ja intuitiivisia neuvottelupuheluita varten

  Maksuton WeCall-sovellus nopeita ja intuitiivisia neuvottelupuheluita varten

  Philipsin kätevä WeCall-sovellus hallinnoi neuvottelupuheluiden numeroita ja hakee tunnuskoodit suoraan kalenteristasi. Sen avulla voit liittyä kalenteriin merkittyihin puheluihin yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Akun käyttöaika jopa 8 tuntia, lataus USB-kaapelilla

  Akun käyttöaika jopa 8 tuntia, lataus USB-kaapelilla

  Käyttöaika jopa 8 tuntia puheluita soitettaessa ja jopa 200 tuntia valmiustilassa. Mukana tulevan USB-kaapelin ansiosta lataaminen on erittäin helppoa.

 • Edistyksellinen melunvaimennus takaa selkeän äänen

  Edistyksellisen melunvaimennuksen ja neljän kaiutinta ympäröivän kaikkiin suuntiin säteilevän mikrofonin ansiosta keskusteluun voi osallistua useampikin henkilö ja äänet kuuluvat erittäin selkeinä. Kaiutin vaimentaa sekä sisältä että ulkoa tulevan melun, jolloin keskustelu on sujuvaa.

 • Edistyksellinen kaiunvaimennus takaa sujuvat keskustelut

  Erittäin nopea ja edistyksellinen kaiunvaimennus mahdollistaa vallankumouksellisen, täysin kaksisuuntaisen hands-free-keskustelun muutaman metrin etäisyydellä kaiuttimesta. Kaiunvaimennukseen ja äänen kiertämisen estämiseen kaiuttimesta mikrofoniin on kehitelty joustava algoritmi, joka on erityisen hyödyllinen akustisesti hankalissa olosuhteissa ja kaikuvissa tiloissa, kuten toimistoissa, joissa on vähän kalusteita.

 • Tehokas kaiutin toistaa äänet ja musiikin selkeästi

  Kaksituumainen, herkkä neodyymimagneettikaiutin vääristää ääntä vain vähän. Kartiomaisen rakenteen sekä laajan vasteen ja hajautumisen ansiosta voit puhua ja kävellä samalla ympäri huonetta – äänenlaatu säilyy hyvänä paikastasi riippumatta. Sopii loistavasti myös musiikin kuunteluun.

 • USB-liitäntä puheluiden soittamiseen kannettavan tietokoneen välityksellä

  USB-liitännän ansiosta voit soittaa kaiuttimen avulla puheluita kannettavista tietokoneista, joissa on Plug and play -toiminto ja laitteiden automaattinen tunnistustoiminto.

 • Ohut ja kompakti muotoilu takaa helpon kannettavuuden missä tahansa

  Ohuen ja helposti kannettavan muotoilun ansiosta voit kuljettaa neuvottelukaiuttimen minne tahansa. Se sujahtaa helposti kannettavan tietokoneen laukkuun, ja voit käyttää kaiutinta matkoilla, kotona työskennellessä, hotellihuoneessa tai liikekumppanin luona.

 • Ohuessa ja kevyessä kuljetuslaukussa laite kulkee mukanasi minne tahansa

  Kestävä ja erittäin kevyt kuljetuslaukku suojaa kaiutinta matkustettaessa. Tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu antaa ammattimaisen vaikutelman.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Philips ei vastaa mistään InRangen käytön mahdollisesti aiheuttamista arvoesinevarkauksista.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita