Herätyskello

  Herätyskello

  Kompakti herätyskello

  Philipsin kompaktissa herätyskellossa on helppokäyttöinen aika-, hälytys- ja kalenteriasetus ja automaattisesti sammuva LCD-taustavalo. Yhdellä AA-paristolla käyvä kello on erinomainen matkoilla. Herätyksen toistolla voit torkkua viisi minuuttia pidempään.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kompakti herätyskello

 • Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Taustavalaistun LCD-näytön ansiosta käyttö on helppoa hämärässäkin, ja näet tiedot selkeästi yhdellä silmäyksellä.

 • Herätysajan näyttö näyttää herätysajan

  Herätysajan näytössä näkyy aina sekä kellonaika että herätysaika. Näin käyttäjän ei tarvitse tarkistaa herätysaikaa erikseen painiketta painamalla. Herätysajan näytöstä käyttäjä näkee jatkuvasti, että herätys on päällä ja oikeaan aikaan asetettu.

 • Kätevä koko helpottaa kuljetusta töihin tai matkoilla

  Tämä kätevän kompakti herätyskello sisältää aika- ja herätystoiminnon. Pienen kokonsa puolesta se sopii mihin tahansa kotona tai toimistossa, ja voit ottaa sen aina mukaasi matkoille.

 • Pieni virrankulutus pidentää pariston käyttöikää

  Yksinkertaisen kello- ja herätystoiminnon sekä automaattisesti sammuvan LED-taustavalon ansiosta virrankulutus on pieni. Kello toimii yhdellä AA-paristolla noin vuoden ajan.

 • Kuukauden ja päivän näyttö

  Kellon kalenteritoiminto näyttää nykyisen kuukauden ja päivän. Kun asetat päivämäärän (mukaan lukien vuosiluku), kalenteri huomioi karkausvuodet ajallaan.

 • Toimii yhdellä paristolla, kätevä matkoilla

  Kello toimii yhdellä AA-paristolla, joten se on kätevän pieni ja kevyt matkoilla. Jos haluat käyttää kelloa, herätystä ja kalenteria, aseta paristolokeroon AA-paristo. AA-paristoja on yleisesti markkinoilla, joten paristojen vaihtaminen käy helposti matkoilla.

 • Herätyksen toisto, 5 minuutin torkkuaika

  Philipsin kelloradion torkkutoiminnon ansiosta unien jatkaminen ohi herätysajan onnistuu turvalllisesti. Voit nukkua vielä hetken ennen uutta herätystä, kun painat herätyksen toistopainiketta. Herätys toistuu viiden minuutin kuluttua. Voit jatkaa näin viiden minuutin välein, kunnes poistat herätystoiminnon käytöstä kokonaan.

 • Aseta aika ja herätys helposti

  Ajan ja herätyksen asettaminen on niin helppoa, ettei pikaopasta tai käyttöopasta välttämättä tarvitse katsoa. Kelloradion kosketuspainikkeilla asettaminen sujuu kuin itsestään.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita