Kelloradio

  Kelloradio

  Aloita päiväsi niin kuin itse haluat!

  Philipsin tyylikäs kelloradio näyttää mukavalta ja herättää sinut ajoissa. Laitteessa on sisäinen AM/FM-radio ja voit valita herätysääneksi lempiradiokanavasi tai summerin.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Aloita päiväsi niin kuin itse haluat!

Herää radioon tai summeriin

 • Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää radiokanavan musiikkiin tai summerin ääneen. Aseta Philips-kelloradio herättämään käyttämällä viimeksi kuuntelemaasi radiokanavaa tai summeria. Herätysaikana Philips-kelloradio avaa automaattisesti kyseisen radiokanavan tai käynnistää summeriherätyksen.

 • Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastimella musiikin tai radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 2 tuntia) ja valita kuunneltava CD-levy tai radiokanava nukkumaan mennessäsi. Laite jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit siirtyä unten maille suosikkikappaleen tai tutun radioäänen säestyksellä ilman, että virta jää turhaan päälle.

 • Kuuntele AM/FM-radiota

  Kuuntele AM/FM-radiota
 • Ajan ja herätyksen asettaminen on helppoa ilman ohjeitakin

  Ajan ja herätyksen asettaminen on niin helppoa, ettei pikaopasta tai käyttöopasta välttämättä tarvitse katsoa. Kelloradion kosketuspainikkeilla asettaminen sujuu kuin itsestään.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita