Kelloradio, digitaalinen viritin

  Kelloradio, digitaalinen viritin

  Heijastaa ajan mihin ja milloin tahansa

  Philips-kelloradio heijastaa kellonajan, päivämäärän ja animaatiot huippukirkkaasti päivällä ja himmeästi yöllä - mihin tahansa. Älykäs lämpötilan tunnistin näyttää sisä- ja ulkolämpötilan - milloin tahansa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kelloradio, digitaalinen viritin

Huippukirkas ajan heijastus AJ3650/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Heijastaa ajan mihin ja milloin tahansa

huippukirkkaasti

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Philipsin kelloradion torkkutoiminnon ansiosta unien jatkaminen ohi herätysajan onnistuu turvallisesti. Voit nukkua vielä hetken ennen uutta herätystä, kun painat herätyksen toistopainiketta, herätys toistuu yhdeksän minuutin kuluttua. Näin voit jatkaa aina siihen asti, kunnes suljet herätystoiminnon kokonaan.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Sisä- ja ulkolämpötilan näyttö

  Sisä- ja ulkolämpötilan näyttö

  Säätietoja napin painalluksella. Philips-kelloradio näyttää ajantasaiset lämpötilatiedot. Sen älykäs lämpötilan tunnistin näyttää ulkolämpötilan milloin tahansa.

 • Valmiin rentoutumismusiikin avulla nukahdat rauhallisesti

  Valmiin rentoutumismusiikin avulla nukahdat rauhallisesti

  Rentoudu tai nukahda rauhoittaviin ääniin. Philipsin kelloradioon on ladattu erilaisia rentoutusmusiikkikappaleita. Valitse esimerkiksi hiljainen sade, meren aallot tai kylpylämusiikki ja rentoudu.

 • Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastimella musiikin tai radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 2 tuntia) ja valita kuunneltava CD-levy tai radiokanava nukkumaan mennessäsi. Laite jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit siirtyä unten maille suosikkikappaleen tai tutun radioäänen säestyksellä ilman, että virta jää turhaan päälle.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita