Kelloradio

  Kelloradio

  Herätys!

  Kaikki päivät ovat erilaisia – mutta kätevä Philips-kelloradio on seuranasi joka aamu. Kellonajan heijastustoiminto heijastaa ajan mille tahansa alustalle – avaa vain silmäsi ja näet ajan heti! Mukavat aamuherätykset ovat nyt entistäkin mukavampia! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kelloradio

Kellonajan heijastus, Digitaalinen FM-viritin, Kaksi herätysaikaa, Paristo- tai verkkovirtakäyttö AJ3700/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätys!

kellonajan heijastuksella

 • Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Taustavalaistun LCD-näytön ansiosta käyttö on helppoa hämärässäkin, ja näet tiedot selkeästi yhdellä silmäyksellä.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastimella musiikin tai radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 1 tunti) ja valita kuunneltava radiokanava nukkumaan mennessäsi. Philips-radio jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit siirtyä unten maille tutun radioäänen säestyksellä ilman, että virta jää turhaan päälle.

 • Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Philipsin kelloradion torkkutoiminnon ansiosta unien jatkaminen ohi herätysajan onnistuu turvallisesti. Voit nukkua vielä hetken ennen uutta herätystä, kun painat herätyksen toistopainiketta, herätys toistuu yhdeksän minuutin kuluttua. Näin voit jatkaa aina siihen asti, kunnes suljet herätystoiminnon kokonaan.

 • Time Projection – kellonaika aina näkyvissä

  Kellonajan heijastus (Time Projection) -tekniikalla kellonajan voi heijastaa kaikille pinnoille vapaassa kulmassa. Innovatiivinen heijastusjärjestelmä kohdistaa ja asemoi kellonajan aina selkeästi näkyviin. Perinteisistä nestekidenäytöistä poiketen valo kulkee negatiivisen Time Projection -nestekidenäytön läpi ilman huomattavia vääristymiä. Tehokas LED-valo valaisee negatiivisen nestekidenäytön ja heijastaa valon tietylle etäisyydelle. Kellon tarkka linssi heijastaa kellonajan ja jopa kohdistaa sen valmiiksi. Ylös ei tarvitse kömpiä, riittää kun vähän silmiä raottaa!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita