Kelloradio

  Kelloradio

  Lataa matkapuhelin nukkuessasi

  Tämän kelloradion ansiosta aloitat päiväsi täynnä virtaa. Se lataa matkapuhelimen ja USB-laitteen yhtä aikaa, joten akun loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Herätykseksi voi asettaa joko radion tai summerin, minkä lisäksi voit valita kaksi herätysaikaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kelloradio

Kaksi USB-latausporttia, Analoginen FM-viritys, Kaksi herätysaikaa, Ajan ja hälytyksen varmistus AJ4000B/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Lataa matkapuhelin nukkuessasi

kiinteällä mikro-USB-kaapelilla

 • Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää radiokanavan musiikkiin tai summerin ääneen. Aseta Philips-kelloradio herättämään käyttämällä viimeksi kuuntelemaasi radiokanavaa tai summeria. Herätysaikana Philips-kelloradio avaa automaattisesti kyseisen radiokanavan tai käynnistää summeriherätyksen.

 • Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Philipsin kelloradion torkkutoiminnon ansiosta unien jatkaminen ohi herätysajan onnistuu turvallisesti. Voit nukkua vielä hetken ennen uutta herätystä, kun painat herätyksen toistopainiketta, herätys toistuu yhdeksän minuutin kuluttua. Näin voit jatkaa aina siihen asti, kunnes suljet herätystoiminnon kokonaan.

 • Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastimella musiikin tai radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 1 tunti) ja valita kuunneltava radiokanava nukkumaan mennessäsi. Philips-radio jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit siirtyä unten maille tutun radioäänen säestyksellä ilman, että virta jää turhaan päälle.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Kuuntele FM-radiota

  Sisäisen FM-virittimen avulla voit kuunnella musiikkia tai uutisia suosikkiradiokanaviltasi joka päivä. Viritä vain haluamasi radiokanava.

 • Lataa toinen USB-laite kiinteällä USB-liitännällä

  Nykyään kotona voi olla useita USB-laitteita, kuten kameroita, pelilaitteita, matkapuhelimia ja kannettavia musiikkisoittimia, jotka yleensä ladataan USB:n kautta. Voit tarvittaessa myös käyttää sovitinta mikro- ja mini-USB-liittimien kanssa, joten voit ladata entistäkin useampia laitteita radion toisen USB-liitännän kautta.

 • Matkapuhelimen lataaminen kiinteän mikro-USB-kaapelin avulla

  Herää levänneenä ja puhelin ladattuna. Tässä Philipsin kelloradiossa on kiinteä mikro-USB-kaapeli, joka on kiinnitetty taakse. Sen avulla pääset käsiksi laturiin, joka on aina paikoillaan. Ei erillisiä kiinnityksiä tai katoilevia kaapeleita. Nyt voit pitää puhelimen lähelläsi nukkuessasi ja ladata sen samalla. Philips selkeästi ymmärtää sinua.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita