Kelloradio

  Kelloradio

  Anna läheisesi kuvan herättää sinut

  Mikset piristäisi arkeasi läheisesi kuvalla tai lempikappaleellasi? Philipsin kelloradio, jossa on 7 tuuman värinäyttö ja kätevä USB/SD-korttipaikka, auttaa sinua aloittamaan päiväsi pirteänä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Anna läheisesi kuvan herättää sinut

 • 7 tuuman värinäyttö kellon, radion ja kalenterin helppoon käyttöön

  7 tuuman värinäyttö kellon, radion ja kalenterin helppoon käyttöön

  Philipsin kelloradion suuressa LCD-näytössä tiedot näkyvät kirkkaina ja riittävän isokokoisina, jotta kellonaika ja herätysaika on helppo lukea myös kauempaa. Tämä tekee laitteesta sopivan myös vanhemmille ja näkörajoitteisille henkilöille.

 • Herää luonnonääniin ja aloita päiväsi virkeänä

  Herää luonnonääniin ja aloita päiväsi virkeänä

  Monissa herätyskelloissa on useita herätysvaihtoehtoja. Tämän Philips-kelloradion erikoisuus on radion ja perinteisen summeriherätyksen lisäksi luonnonäänet. Tässä kelloradiossa on kaikki tarvitsemasi, halusitpa herätä rauhallisesti luonnonääniin tai lempimusiikkiisi.

 • Valmiin rentoutumismusiikin avulla nukahdat rauhallisesti

  Valmiin rentoutumismusiikin avulla nukahdat rauhallisesti

  Rentoudu tai nukahda rauhoittaviin ääniin. Philipsin kelloradioon on ladattu erilaisia rentoutusmusiikkikappaleita. Valitse esimerkiksi hiljainen sade, meren aallot tai kylpylämusiikki ja rentoudu.

 • Kuuntele musiikkia tai radiota kuvien katselun aikana

  Kuuntele musiikkia tai radiota kuvien katselun aikana

  Voit katsella valokuvia samaan aikaan, kun kuuntelet lempimusiikkiasi tai FM-radiokanavaa. Valitse valikosta kuvan ja musiikin toistaminen yhdessä ja nauti molemmista samanaikaisesti. Philips-kelloradiossa on USB-portti ja SD-muistikorttipaikat, joten voit toistaa MP3- ja WMA-musiikkia kelloradiolla ja katsella kuvia LCD-näytössä.

 • Lempivalokuva tai muu kuva yöpöydällä

  Lempivalokuva tai muu kuva yöpöydällä

  Tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit katsella digitaalivalokuvia yöpöydälläsi helposti SD-korttipaikasta. Aseta muistikortti Philips-kelloradioon, ja digitaalivalokuvat näytetään suoraan laitteessa. Nyt voit muistella hienoja hetkiä perheen ja ystävien kanssa!

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Digitaalinen FM-viritin esiasetuksineen

  Digitaalinen FM-viritin esiasetuksineen

  Digitaalinen FM-radio kasvattaa Philips-äänentoistojärjestelmän musiikkivalikoimaa. Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Kaksi herätysaikaa

  Kaksi herätysaikaa

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • USB- ja SD-korttipaikat kuvien ja musiikin toistoon

  USB- ja SD-korttipaikat kuvien ja musiikin toistoon

  Täydellisen tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit nauttia musiikista ja valokuvista USB- ja SD-korttipaikkojen kautta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita