Fidelio

Philips Fidelio

Langaton A5-Hi-Fi-kaiutin

  Philips Fidelio

  Langaton A5-Hi-Fi-kaiutin

  Kaikki musiikkisi autenttisella äänentoistolla – langattomasti.

  Philips Fidelio Wireless Hi-Fi -kaiuttimella voit kuunnella musiikkia langattomasti huippulaatuisella äänentoistolla. Suoratoisto käy helposti, ja 4 Hi-Fi-kaiutinelementtiä tuottavat täydellisen mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Langaton A5-Hi-Fi-kaiutin

Huippulaadukas stereoääni, 60 W, 4 Hi-Fi-kaiutinelementtiä, Analoginen tulo AW5000/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Kaikki musiikkisi autenttisella äänentoistolla – langattomasti.

Hulluna ääneen

 • AirStudio+ Lite musiikin toistamiseen mobiililaitteesta

  AirStudio+ Lite musiikin toistamiseen mobiililaitteesta

  Sovellus on saatavana Apple App Storesta ja Google Playsta. Se tunnistaa automaattisesti mobiililaitteet ja muut yhteensopivat laitteet, jotka on yhdistetty kotisi Wi-Fi-verkkoon. Hallitse musiikin toistoa, äänenvoimakkuutta ja ääniasetuksia sekä käytä verkkomusiikkipalveluja ja Internet-radiota laitteesta ja huoneesta riippumatta.

 • Laaja stereoääni suunnatulla kaiuttimella

  Laaja stereoääni suunnatulla kaiuttimella

  Kaiuttimissa on tarkoin suunnatut ammattilaistason Hi-Fi-kaiutinelementit, jotka tuottavat erittäin laajan ja vangitsevan äänikentän. Kaiutinelementtien sijoittelu takaa ylivoimaisen ja dynaamisen äänenlaadun koko huoneessa. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta kaiuttimet sulautuvat huomaamattomasti sisustukseen.

 • Äänilinjatulo

  Äänilinjatulo

  Ylimääräisen linjatulon avulla voit liittää ulkoisia musiikkilähteitä Philips-järjestelmään langattoman yhteyden lisäksi. Liitä vain kaiuttimet mediasoittimen, kuten CD/DVD-soittimen, television tai MP3-soittimen, linjatuloon, äänilähtöön tai kaiutinliitäntään.

 • Autenttinen ääni 4 audiofiilitason kaiutinelementin ansiosta

  Autenttinen ääni 4 audiofiilitason kaiutinelementin ansiosta

  Kaiuttimessa on kaksi diskanttielementtiä ja kaksi keskialueen Hi-Fi-kaiutinelementtiä. Nämä korkealaatuiset osat on sijoitettu optimaalisesti niin, että äänentoisto on dynaamista ja vangitsevaa.

 • Nauti verkkomusiikkipalvelusta loputtomasti

  Nauti verkkomusiikkipalvelusta loputtomasti

  Kun tilaat verkkomusiikkipalvelun, voit nauttia loputtomasti hyvästä musiikista uusimpia julkaisuja myöten. Voit kuunnella musiikkia milloin ja missä tahansa Internet-yhteydellä. Philips Wireless Hi-Fi -järjestelmän ansiosta voit käyttää verkkomusiikkipalvelua myös ilman tietokonetta.

 • Kuuntele tuhansia Internet-radiokanavia

  Kuuntele tuhansia Internet-radiokanavia

  Fidelio Wireless Hi-Fi -järjestelmällä voi kuunnella yli 30 000 Internet-radiokanavaa. Laajenna musiikkielämystäsi etsimällä kanavia musiikkilajin tai maan mukaan ja valitse suosikkisi valtavasta valikoimasta. Voit valita minkä tahansa kanavan helposti Fidelio Wireless Hi-Fi -järjestelmän suorasoittopainikkeella.

 • Monipuolinen sijoittelu sopii kaikkiin koteihin

  Monipuolinen sijoittelu sopii kaikkiin koteihin

  Langaton Hi-Fi-kaiutin sopii älykkään muotoilunsa ansiosta kaikkiin sisustuksiin. Alumiininen ylälevy on kestävä ja tyylikäs, ja se sopii mainiosti yhteen kaiuttimen hienon kangasmateriaalin kanssa.

 • Nopea ja helppo asennus

  Fidelio Wireless Hi-Fi -kaiuttimen asennus sujuu helposti vain viidessä minuutissa. Koska Fidelio-kaiuttimen asentaminen on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, voit aloittaa sen käyttämisen saman tien. Ja mikä parasta, Fidelio-järjestelmä ohjaa asennusta selkeästi ja miellyttävästi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Napster on saatavana vain Saksassa ja Iso-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita