CD Soundmachine -soitin

  CD Soundmachine -soitin

  Mahtavia pelejä ja jännittäviä maailmoja

  Soittimen ainutlaatuinen muotoilu ja mahdollisuus asettaa se vaaka- tai pystysuuntaan merkitsevät, että se sopii mihin tahansa tilaan. Philipsin peliportti ja Max-ääni takaavat erinomaisen peli- ja musiikkielämyksen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Mahtavia pelejä ja jännittäviä maailmoja

MAX-ääni

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa bassotoistoon ja äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Peliportti mahdollistaa realistisen pelikokemuksen

  Peliportti on kätevä liitäntäratkaisu, jonka avulla voit yhdistää pelikonsolin suoraan äänentoistojärjestelmään, mikä parantaa pelin äänenlaatua. Peleissä voi käyttää kolmea ääniasetusta. Speed-tila saa adrenaliinin virtaamaan auto- ja lentokonepeleissä, Punch-tila lisää taistelupelien iskuvoimaa ja Blast-tila tuo sotapelit ryminällä suoraan olohuoneeseen. MIX-IT on Game Mix -toiminto, joka on käytettävissä minisarjoissa. Se mahdollistaa pelin äänien yhdistämisen CD-levyn, radiokanavan tai ulkoisen soittimen ääniin.

 • Vertical Positioning – tyylikkäät tilaa säästävät soittimet

  Vertical Positioning mahdollistaa CD Soundmachine -soittimen sijoittamisen tavalliseen tapaan vaakasuoraan, mutta myös pystysuoraan, mikä säästää tilaa ja sopii joissakin tilanteissa paremmin ympäristöön. Laitteen innovatiivisen tekniikan ja rakenteen vuoksi järjestelmä toimii yhtä hyvin molemmissa asennoissa. Erikoisvalmisteinen CD Soundmachine -teline pitää laitteen jämerästi paikallaan, joten laite toimii erinomaisesti myös pystysuunnassa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita