plasmanäyttö

  plasmanäyttö

  Korkearesoluutioinen julkinen näyttö

  Uusinta tekniikkaa hyödyntävä taloudellinen plasmanäyttö, joka on suunniteltu erityisesti sisätiloissa käytettäviin julkisiin näyttösovelluksiin. Korkealuokkainen skaalain, kehittynyt digitaalinen videoprosessointi ja uusin plasmatekniikka takaavat, että viestisi näkyy parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Korkearesoluutioinen julkinen näyttö

42" XGA-plasmanäyttö

 • HDMI-tulo: digitaalinen teräväpiirtoliitäntä yhdellä kaapelilla

  HDMI muodostaa pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei näy häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI ottaa käyttöön suurimman mahdollisen lähtötarkkuuden vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI käyttää HDCP-kopiointisuojausta.

 • Erikoiskirkas kuva (1 500 cd/m²) ja kontrasti (15 000:1)

  Erittäin kirkkaasta ja teräväkontrastisesta kuvasta on erityisen paljon hyötyä julkisissa tiloissa, joissa valaistusolosuhteet vaihtelevat.

 • Liikkeeseen mukautuva kuvanparannus tuottaa veitsenterävää kuvaa

  Tämä älykäs lomituksenpoistoalgoritmi pystyy havaitsemaan videolähteen tyypin (esimerkiksi pysäytyskuva, liikkuva kuva tai filmi) ja optimoimaan automaattisesti lomituksenpoiston käyttämällä Spatial-, Temporal- tai Film-lomituksenpoistotiloja. Tuloksena on veitsenterävä ja välkkymätön kuva joka kerralla.

 • Näyttöä voi etähallita verkon kautta

  Hallinta verkon kautta on järjestelmä, jossa voit etähallita ja etäsäätää näyttöjä RS232-protokollan avulla.

 • VGA-takaisinkytkentä muiden näyttöjen ketjutusta varten

  Jos sama tulosignaali jaetaan useaan näyttöön, VGA-takaisinkytkentä on edullinen ratkaisu. Siinä VGA-tulosignaali vahvistetaan ja annetaan VGA-lähtöliitännän kautta seuraavan näytön käytettäväksi

 • Piilotetut ja lukittavat säätöpainikkeet

  Näytön paikalliset säätimet on sijoitettu niin, että tavallinen käyttäjä ei näe niitä. Lisäksi julkisella paikalla sijaitsevan näytön kaukosäädintunnistimen ja paikalliset säätimet voi poistaa käytöstä RS232-liittymällä, jotta näyttöä ei käytetä luvattomasti.

 • Kehittynyt kiinnipalamisen estotoiminto estää haamukuvien syntymisen

  Näytössä käytetään pikselin vaihdoksi kutsuttua suojaustoimintoa. Kun suojaus on käytössä, näytön kuva vaihtaa pikseleiden sijaintia ja estää siten haamukuvien syntymisen. Lisäksi käytössä on kiinnipalaneen kuvan palautustoiminto, jossa mallista riippuen haamukuvat poistetaan ajamalla näyttöön tietyn aikaa kokovalkoista signaalia tai kääntämällä kuvaa.

 • Näytön odotettavissa oleva käyttöikä on yli 60 000 tuntia

  Julkisissa tiloissa näyttöjen on usein oltava käytössä ympäri vuorokauden. Vielä 60 000 käyttötunnin jälkeenkin näytön kirkkaus on vähintään 50 % alkuperäisestä.

 • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

  Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

 • Lyijyttömyys on hyväksi ympäristölle

  Lyijyttömät näyttötuotteet suunnitellaan ja tuotetaan lyijyn ja muiden ympäristölle vaarallisten aineiden käytön rajoittamista koskevan Euroopan parlamentin ja neuvoston RoHS-direktiivin mukaisesti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita