Yhdistämättömät

peili-TV

  peili-TV

  Televisio, joka vastaa tyyliäsi

  Philipsin peili-TV:ssä käytetään Miravision-tekniikkaa ja siinä yhdistyvät tyylikkään peilipinnan käytännöllisyys sekä LCD-television tarkkuus. Tässä televisiossa on vetovoimaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Televisio, joka vastaa tyyliäsi

Aivan uudenlainen tuote

 • HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  Nauti aidon teräväpiirtotelevisiokuvan poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-digisovittimien tai Blu-ray-levyjen katsomiseen. HD Ready -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät teräväpiirtosignaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus on 720 pikseliä ja 1080i signaalia 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • Miravision-tekniikkaa: peili (virta kytketty pois), TV (virta päällä)

  Ainutlaatuinen Miravision-tekniikka tekee televisiosta käytännöllisen. Se toimii peilinä, kun virta on kytketty pois ja teräväpiirtotelevisiona, kun virta on päällä.

 • Kompakti ja ohut – huoneeseen kuin huoneeseen

  Tämä muotoilu korostaa ohutta ja kompaktia, tilaa säästävää muotoilua, joka sopii kaikkialle.

 • Mukautettava kehys sopii aina kotisi sisustukseen

  Nyt voit muuttaa television omaan tyyliisi sopivaksi. Peili-TV:ssä on kätevät irrotettavat kehykset, joita vaihtamalla televisio mukautuu täydellisesti sisustuksesi tyyliin. Kehyksen nerokas kiinnitysmekanismi tekee asentamisesta helppoa.

 • HD LCD WXGA -näyttö, tarkkuus 1366 x 768p

  Tässä WXGA HD-laajakuvanäytössä on huippuluokan LCD-näyttötekniikka, joka tarjoaa 1366 x 768 pikselin resoluution. Progressive Scan -toiminto tuottaa terävän ja häiriöttömän kuvan, jossa on optimaalinen kirkkaus ja loistavat värit. Elävä ja tarkka kuva takaa täydellisen katselunautinnon.

 • Jaettu näyttö samanaikaiseen video-/PC-esitykseen

  Kuva kuvalta -toiminto jakaa näytön kahteen osaan, jolloin voit katsella toisessa osassa PC-esitystä ja toisessa videoita.

 • PiP-toiminnon avulla voidaan katsella samanaikaisesti toista kuvalähdettä

  Mahdollistaa kahden eri kuvalähteen katselun samanaikaisesti. Lähteet voivat olla joko kaksi videolähdettä tai datan tai grafiikan yhdistelmä

 • DVI-D mahdollistaa parhaan digitaalisen kuvan

  DVI-D-tulo muodostaa pakkaamattoman RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska digitaalista signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei ole häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. DVI-tulo on täysin yhteensopiva HDMI-lähteiden kanssa, ja se käyttää HDCP-kopiointisuojausta

 • RS232-etähallintaliittymä

  RS232-etähallintaliittymän ansiosta voit hallita useita laitteita, kuten AV-vastaanottimia, DVD-laitteita ja valaistus-, lämmitys-, tuuletus- ja ilmastointijärjestelmiä.

 • Asennettavissa seinän sisään

  Luo lisää tyyliä sisustukseesi asentamalla televisio seinän sisään peili-TV:n erikoisvalmisteisilla kiinnitystarvikkeilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita