Yhdistämättömät

LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Upea näyttö sisätilojen julkisiin näyttösovelluksiin

  Verkon kautta ohjattavan 37" LCD-näytön avulla saat kulut hallintaan. Käytettiinpä näitä näyttöjä useita vierekkäin tai yksittäin, niissä on paljon ominaisuuksia, jotka täyttävät vaativimmankin käyttäjän vaatimukset. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Upea näyttö sisätilojen julkisiin näyttösovelluksiin

 • WXGA-laajakuva, terävä kuva 1366 x 768 -resoluutiolla

  XGA-resoluution laajakuva-LCD-paneelin resoluutio on 1 366 x 768 pikseliä. WXGA-näyttö on lisäksi lomittamaton, mikä varmistaa näytön tavallista paremman suorituskyvyn ja tarkat värit.

 • HDMI-tulo: digitaalinen teräväpiirtoliitäntä yhdellä kaapelilla

  HDMI muodostaa pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei näy häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI ottaa käyttöön suurimman mahdollisen lähtötarkkuuden vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI käyttää HDCP-kopiointisuojausta.

 • Liikekompensoitu lomituksen poisto

  Liikekompensoidussa lomituksen poistossa käytetään älykästä algoritmia, joka mittaa digitaalisessa muistissa kuvauskohteiden nopeuden ja suunnan ja luo uusia kenttiä, joissa liikkeiden sijainnit on korjattu. Tämän ansiosta liike näkyy videolla sujuvana, katkottomana ja veitsenterävänä kuvana.

 • 3D-kampasuodatin erottelee värit ja luo veitsenterävän kuvan

  3D-kampasuodatin erottelee kirkkaus- ja värisignaalit tavallista paremmin 3D-ympäristössä ja poistaa katselua häiritsevät päällekkäisvärit, ristikkäisvalotukset ja reunavärinän aiheuttamat pistevääristymät. Digitaalinen 3D-kampasuodatin vertaa televisiokuvaa alueittain ja erottelee värit pikkutarkasti mustavalkoisista alueista. Lisäksi suodatin poistaa sekä vaaka- että pystysuunnassa vääristyneet kuvapisteet ja myös reunavärinän. Tuloksena on äärimmäisen terävä kuva.

 • PiP-toiminnon avulla voidaan katsella samanaikaisesti toista kuvalähdettä

  Mahdollistaa kahden eri kuvalähteen katselun samanaikaisesti. Lähteet voivat olla joko kaksi videolähdettä tai datan tai grafiikan yhdistelmä

 • Taustavalon säätö

  Näytön valon kirkkautta voi säätää julkisen tilan tai yrityksen taustavalaistuksen mukaan. Taustavalon kirkkauden vähentäminen voi laskea virrankulutusta tuntuvasti erityisesti julkisissa tiloissa, joissa näytöt ovat päällä joka päivä tuntikausia.

 • Runsaasti tarvikkeita

  Näytön mukana toimitetaan vakiovarusteena kaukosäädin, käyttöopas, DVI- ja VGA-kaapelit, pöytäjalusta ja (irrotettavat) kaiuttimet.

 • Näyttöä voi etähallita verkon kautta

  Hallinta verkon kautta on järjestelmä, jossa voit etähallita ja etäsäätää näyttöjä RS232-protokollan avulla.

 • Toimii myös pystyasennossa

  Tämän näytön voi asentaa turvallisesti ja luotettavasti myös pystyasentoon.

 • Piilotetut ja lukittavat säätöpainikkeet

  Näytön paikalliset säätimet on sijoitettu niin, että tavallinen käyttäjä ei näe niitä. Lisäksi julkisella paikalla sijaitsevan näytön kaukosäädintunnistimen ja paikalliset säätimet voi poistaa käytöstä RS232-liittymällä, jotta näyttöä ei käytetä luvattomasti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita