Langaton kaiutin

  Langaton kaiutin

  Aina ensiluokkainen äänentoisto

  Toista Hi-Fi-laatuista musiikkia langattomasti. Stereokaiuttimessa on erilliset diskantti- ja bassokaiuttimet, bassoelementit sekä digitaalinen äänenkäsittely, jotka takaavat ensiluokkaisen äänentoiston. Bluetooth Multipair -ominaisuuden ansiosta voit toistaa musiikkia kolmesta eri laitteesta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Langaton kaiutin

ja MULTIPAIR, Bluetooth® aptX, AAC ja NFC, USB-portti lataamiseen, 30 W BT7500B/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Aina ensiluokkainen äänentoisto

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Luotettava Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin suoratoisto

  Luotettava Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin suoratoisto

  Kehittynyt tekniikka parantaa Bluetooth®-suoratoistoa entisestään. Tavallinen Bluetooth®-ääni ei aina tyydytä kuuntelijoita, koska se käyttää SBC-kodeekkia, joka on tarkoitettu tavalliseen äänentoistoon. Philipsin kaiutin käyttää sen sijaan luotettavaa langatonta (aptX® ja AAC) Bluetooth®-tekniikkaa, jonka ansiosta ääni on voimakas ja kristallinkirkas. Yhteensopiva sekä uusien Android™- että Apple iOS -älypuhelimien, tablet-laitteiden ja muiden laitteiden kanssa. Philipsin tarjoama äänenlaatu vastaa odotuksiasi. Langaton musiikki kuulostaa paremmalta kuin koskaan.

 • Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Edistyksellinen äänenkäsittelytekniikka parantaa musiikin toistoa niin, että kaikki äänet resonoivat kristallinkirkkaasti ja jokainen tauko on hiljainen. Philipsin kehittämä digitaalinen äänenkäsittelytekniikka parantaa kompaktien kaiutinkoteloiden suorituskykyä ja takaa selkeän, tarkan ja tehokkaan äänen ilman häiriöitä.

 • USB-portti muiden laitteiden lataamiseen

  USB-portti muiden laitteiden lataamiseen

  Tässä kaiuttimessa on USB-portti, joten laitteen lataaminen on helppoa. Laitteen voi liittää yksinkertaisesti USB-kaapelilla kaiuttimen takaosaan.

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Audio in -liitäntä mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan Audio in -sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, Audio in on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • Diskanttikaiuttimet toistavat korkeataajuiset äänet tarkasti

  Diskanttikaiuttimet toistavat korkeataajuiset äänet tarkasti
 • Kaksi passiivielementtiä takaavat upeat bassoäänet

  Kaksi passiivielementtiä takaavat upeat bassoäänet
 • MULTIPAIR-toiminnolla siirryt hetkessä kuuntelemaan musiikkia toisesta laitteesta. Voit vaihdella kolmen eri laitteen välillä.

  MULTIPAIR-toiminnolla siirryt hetkessä kuuntelemaan musiikkia toisesta laitteesta. Voit vaihdella kolmen eri laitteen välillä.
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita