HD-videokamera

  HD-videokamera

  Tärkeiden hetkien kuvaaminen ja jakaminen on nyt helppoa

  ESee-videokamera CAM101 tallentaa muistosi kristallinkirkkaina – Full HD -tallennuksen ansiosta. Kuvaa videot yhdellä painalluksella ja jaa ne heti TV:ssä ja verkossa. Integroidulla USB-liittimellä kamera on helppo liittää muihin laitteisiin.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tärkeiden hetkien kuvaaminen ja jakaminen on nyt helppoa

Elä muistot uudelleen HD-laatuisina

 • Kuvaa parhaat hetket yhdellä kosketuksella

  Kuvaa parhaat hetket yhdellä kosketuksella

  Vangitse kaikki upeat hetket. Philipsin videokamera käynnistyy nopeasti ja voit aloittaa kuvaamisen heti. Runsaiden ominaisuuksiensa, kuten nopean suorittimen ja oman signaalinkäsittelyn, ansiosta Philipsin videokamera käynnistyy kahdessa sekunnissa. Painikkeet ovat helppokäyttöiset, joten voit aloittaa kuvaamisen teräväpiirtolaadulla painamalla yhtä painiketta. Philipsin videokameran ansiosta olet aina valmis kuvaamaan yllättävätkin tapahtumat.

 • Jaa nopeasti sähköpostitse ja Facebookissa/YouTubessa

  Jaa nopeasti sähköpostitse ja Facebookissa/YouTubessa

  Sisäisellä Windows-ohjelmistolla voit lähettää videoita esimerkiksi YouTubeen, Facebookiin, Twitteriin ja Vimeoon vaivattomasti. Mac-käyttäjät voivat helposti järjestää, muokata ja jakaa videoita iLifen iMoviella. Philipsin videokameran käyttämän HD-videomuodon (H.264) edistyneen pakkaustekniikan ansiosta tiedostot ovat pienempiä kuin tavallisten videokameroiden, digitaalikameroiden ja matkapuhelinten, videolaadun heikentymättä. Voit jakaa niitä nopeammin! Tiedostoja voi käyttää myös muissa ohjelmissa, kuten iPhoto ja Windows Movie Maker.

 • Full HD -videoiden avulla voit elää muistot uudelleen yksityiskohtaisen tarkasti

  Full HD -videoiden avulla voit elää muistot uudelleen yksityiskohtaisen tarkasti

  Kuvaa ja katsele videoita Full HD (1080p) -tarkkuudella. 1080 tarkoittaa näytön tarkkuutta eli vaakaviivojen määrää kuvaruudussa. p tarkoittaa Progressive scan -toimintoa eli viivojen näkymistä peräkkäin kussakin kuvassa. 1080p-videolaatu on parempi kuin tavallisissa matkapuhelimissa ja digitaalikameroissa. Lisäksi videokamera käyttää samaa H.264-videomuotoa kuin Blu-ray-soittimet ja -levyt. Tämä erittäin kehittynyt muoto tarjoaa erinomaisen teräväpiirtolaadun, jolla voit nauttia muistoistasi videoilla.

 • 3 sekunnin esitallennuksella voit kuvata yllättäviä hetkiä

  3 sekunnin esitallennuksella voit kuvata yllättäviä hetkiä

  Joskus parhaat hetket tulevat yllättäen. Kolmen sekunnin esitallennuksella saat kuvattua enemmän videolle, vaikka painaisit painiketta hieman myöhässä. Kun 3 sekunnin esitallennus on valittuna, videokamerasi käynnistää tallennuksen automaattisesti kolme sekuntia ennen kuin painat tallennuspainiketta. Tämä jatkuva puskuri varmistaa, että saat videoitua kaiken haluamasi.

 • Micro SD -korttipaikka, jopa 32 Gt, 16 tuntia HD-videoita

  Micro SD -korttipaikka, jopa 32 Gt, 16 tuntia HD-videoita

  Philipsin videokameran micro SD -korttipaikan ansiosta voit kuvata juuri niin paljon kuin haluat. Pienikokoisille, mutta suurikapasiteettisille micro SD -korteille voit tallentaa turvallisesti kaikki videosi ja valokuvasi. Pienen koon ansiosta voit aina ottaa helposti mukaan muutaman ylimääräisen muistikortin. Videokameran korttipaikkaan sopivat kaikki yleiset micro SD -muistikortit, joten voit laajentaa muistin jopa 32 Gt:hen eli 16 tuntiin HD-videokuvaa.

 • Laadukkaita valokuvia jopa 5 megapikselin tarkkuudella

  Laadukkaita valokuvia jopa 5 megapikselin tarkkuudella
 • Suora TV-liitäntä HDMI-kaapelilla HD-videoiden katsomiseksi

  Suora TV-liitäntä HDMI-kaapelilla HD-videoiden katsomiseksi
 • Liitä integroidulla USB-liittimellä kätevästi PC-/Mac-tietokoneeseen

  Liitä integroidulla USB-liittimellä kätevästi PC-/Mac-tietokoneeseen
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita