Matkapuhelin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Laukaise, puhu ja lähetä

 • Integroitu digitaalinen kamera (VGA)

  Integroidulla digitaalisella kameralla, jossa on VGA-resoluutio (640 x 480 pikseliä), voit ottaa laadukkaita kuvia milloin ja missä tahansa, lähettää niitä multimediaviestinä tai sähköpostitse sekä tallentaa kuvat puhelimen muistiin.

 • Digitaalinen zoomaus jopa nelinkertaiseksi

  Suurentamalla ja pienentämällä kuvaa jopa nelinkertaisesti saat parempia ja tehokkaampia kuvia, kun oikeat yksityiskohdat erottuvat taustasta. Esikatselutilan zoom-toiminnolla voit kuvata kaukana olevia kohteita tai tarkentaa haluamaasi yksityiskohtaan.

 • TFT-näyttö, jossa on 65 536 upeaa väriä

  Tässä loistavassa 65 536 värin TFT-näytössä on terävä kontrasti sekä erittäin tarkka kuva, joiden ansiosta kuvista ja värigrafiikoista tulee selkeitä ja kirkkaita.

 • MMS (Multimedia Messaging Service) - viestijärjestelmä

  MMS-viestijärjestelmän avulla voit käyttää matkapuhelinta kuvien, videoiden, äänitiedostojen ja tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

 • FotoTalk-toiminnolla voit lisätä ääniä MMS-kuviin

  FotoTalk-toiminnon avulla voit välittömästi lähettää kuvia tai äänitallenteita multimediaviestinä ystäville ja sukulaisille. Voit valita FotoTalk-toiminnon kamerasovelluksen kameran hard key -painikeohjauksen tai multimediavalikon avulla ja ottaa sitten kuvia, tallentaa puheääntä, viimeistellä toiminnon siirtymällä multimediaviestiin ja lähettää viestin.

 • Erikoistehosteet kuvien luovaan käsittelyyn

  Erikoistehosteiden avulla voit käsitellä kuvia monin eri tavoin esimerkiksi mukauttamalla kameran kuvia haluamasi tyylisiksi: seepia, harmaasävy, kehystetty, digitaalinen, kohokuviointi tai negatiivi. Voit valita erikoistehosteen jo kameran esikatselutilassa, ottaa kuvan ja tallentaa sitten kuvan puhelimen näytön resoluutiomuodossa, esimerkiksi 128 x 160 kuvapistettä.

 • Miksaa oma moniääninen soittoäänesi BeDJ:llä

  Mahtavan BeDJ-toiminnon avulla miksaat helposti musiikkia ja jaat sen ystäviesi kanssa - milloin tahansa, missä tahansa. Päästä luovuutesi valloilleen ja ota ilo irti kannettavasta miksausstudiosta. Voit luoda omaa musiikkia tai moniäänisiä soittoääniä kuuluisien kansainvälisten DJ:n luomien tyylien avulla tai ladata sisältöä WAP-, infrapuna- tai MMS-yhteyden kautta ja miksata jopa 9 erilaista raitaa reaaliajassa.

 • 32-ääniset soittoäänet

  32-ääniset soittoäänet koostuvat useista erisävyisistä MIDI-formaatissa tuotetuista äänistä, jolloin ne kuulostavat luonnollisemmilta ja todenmukaisemmilta. Ainutlaatuinen ääni kuulostaa aivan siltä kuin pieni orkesteri soittaisi eri instrumentteja.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita