viihdejärjestelmätelakka

  DVD playback

  viihdejärjestelmätelakka

  Nauti iPodin, DVD:n ja SD-kortin videoista

  Katso DVD:tä ja iPod-videoita Philipsin pienikokoisen DCP951:n 22,9 cm (9") värilaajakuvanäytöstä. Järjestelmässä on sisäänvedettävä iPod-sovitin ja kiinteät SD/MMC-korttipaikat. Voit katsella DivX-elokuvia tai digitaalisia kuvia monenlaisista lähteistä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

viihdejärjestelmätelakka

22, 9 cm (9") värinäyttö, DVD-toisto DCP951/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti iPodin, DVD:n ja SD-kortin videoista

 • 22,9 cm (9") TFT LCD -värinäyttö, 16:9-laajakuvamuoto

  22,9 cm (9") TFT LCD -värinäyttö, 16:9-laajakuvamuoto

  LCD-värinäytössä kuvat heräävät eloon. Suosikkivalokuviesi ja -elokuviesi yksityiskohdat ja värien eloisuus vastaavat laadukkaita paperikuvia. 16:9-laajakuvasuhde on vakiokuvasuhde niin tavallisissa kuin high definition -digitaalitelevisioissa. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi.

 • Toista musiikkia ja lataa iPod samanaikaisesti

  Toista musiikkia ja lataa iPod samanaikaisesti

  Nauti MP3-musiikista samalla, kun iPod latautuu! Telakointiaseman avulla voit liittää iPodin suoraan viihdejärjestelmätelakkaan, jotta voit kuunnella musiikkia huippuluokan äänentoistolla. Lisäksi se lataa iPodin sen toistaessa musiikkia, jotta voit nauttia musiikista huolehtimatta iPodin akun tyhjenemisestä. Kaukosäätimellä voit selata, valita ja toistaa iPodiin tallennettua musiikkia. Viihdejärjestelmätelakka lataa iPodin automaattisesti, kun se on telakoituna.

 • Nauti DVD-, DVD+/-R- ja DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- ja MPEG4-elokuvista

  Nauti DVD-, DVD+/-R- ja DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- ja MPEG4-elokuvista

  DivX®-tuen avulla voit nauttia DivX®-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX®-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, elokuvamainoksia ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levylle, muistikorteille ja DVD-videolle. DivX® CD -levyjä voi toistaa valikoiduilla DVD-videoilla, DVD-tallentimilla ja kotiteatterijärjestelmillä.

 • SD/MMC-korttipaikka elokuvien ja valokuvien katseluun

  SD/MMC-korttipaikka elokuvien ja valokuvien katseluun

  Katsele ja jaa videoleikkeitä, valokuvia ja musiikkia — helposti ja nopeasti. Soittimessa on huippukätevä kiinteä korttipaikka SD/MMC-muistikorteille. Aseta muistikortti soittimen sivulla olevaan korttipaikkaan ja avaa kortille tallennetut multimediatiedostot.

 • Kiinteällä akulla jopa 2,5 tunnin käyttöaika*

  Kiinteällä akulla jopa 2,5 tunnin käyttöaika*

  Philips-soittimessa on kiinteä ladattava akku. Voit nauttia yhdellä latauksella 2,5 tunnin ajan elokuvista, valokuvista ja musiikista. Soittimen lataaminen on helppoa - liitä vain virtajohto pistorasiaan.

 • Toista diaesityksiä, yksittäisiä kuvia tai pikkukuvia

  Toista diaesityksiä, yksittäisiä kuvia tai pikkukuvia
 • Yksi kaukosäädin järjestelmälle ja iPod-laitteille

  Yksi kaukosäädin järjestelmälle ja iPod-laitteille
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita