Grooming-sovellus

  Grooming-sovellus

  Mukautettuja parranajovinkkejä milloin tahansa

  Saat juuri sinun kasvoillesi ja ihotyypillesi sopivia ammattilaisten antamia parranajovinkkejä sekä ohjevideoita parhaan ajotuloksen saavuttamiseksi. Tyyliosiossa voit myös kokeilla erilaisia partatyylejä omiin kasvoihisi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Grooming-sovellus

iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille, Kokeile eri tyylejä valokuvaasi, Yksilöllisiä parranajo-ohjeita, Parranajo-opas DG1500/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Mukautettuja parranajovinkkejä milloin tahansa

Kokeile maksutonta Grooming-sovellusta

 • Yksilöllisiä parranajo-ohjeita parran ja ihotyypin mukaan

  Yksilöllisiä parranajo-ohjeita parran ja ihotyypin mukaan

  Grooming-sovelluksen yksilöllisistä parranajoneuvoista saat vinkkejä parhaan parranajotuloksen saavuttamiseen. Suositukset perustuvat parrankasvuusi ja eri ihoalueittesi herkkyyteen. Vinkit on kehitetty miljoonien miesten palautteiden pohjalta yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, joilla on vuosikymmenien kokemus miesten parranajosta.

 • Kattavat parranajo- ja -muotoiluvideot

  Kattavat parranajo- ja -muotoiluvideot

  Grooming-sovelluksen parranajo-oppaassa on monipuolinen ohjeosio, joka sisältää hyödyllisiä vinkkejä ja käteviä videoita yksityiskohtaisine ohjeineen. Videoissa annetaan monenlaisia vinkkejä aina kuiva- ja märkäajosta ihoärsytyksen ehkäisemiseen. Sovelluksen monipuolisessa muotoiluoppaassa kerrotaan kaikki tarpeellinen erilaisista parta- ja viiksityyleistä ja niiden hoitamisesta. Myös tämä opas sisältää selkeitä ohjevideoita ja asiantuntijavinkkejä.

 • 22 eri tyylin kokeileminen omista kasvoista otettuun valokuvaan

  22 eri tyylin kokeileminen omista kasvoista otettuun valokuvaan

  Philips Grooming -sovelluksen avulla voit kokeilla tyyliä ennen sen toteuttamista: ota vain kuva itsestäsi, ja pääset tarkastelemaan yli 20 parta- ja viiksityyliä omilla kasvoillasi.

 • Sovelluksen interaktiivinen opas perehdyttää uusiin parranajokoneisiin

  Sovelluksen interaktiivinen opas perehdyttää uusiin parranajokoneisiin

  Grooming-sovelluksen interaktiivisen tuoteoppaan avulla voit tutustua uusimpiin parranajokoneinnovaatioihin, kuten Philips Shaver series 9000 -mallistoon. Oppaan avulla voit perehtyä myös laitteiden edistyksellisimpiin ominaisuuksiin, joiden avulla ajat partasi ammattimaisesti.

 • Asiantuntijoiden suosittelemia parta- ja viiksityylejä

  Asiantuntijoiden suosittelemia parta- ja viiksityylejä

  Philips Grooming -sovellus antaa yksilöllisiä vinkkejä sinulle sopivimmista parta- ja viiksityyleistä. Yhteistyössä parturien ja kansainvälisten tyyliasiantuntijoiden kanssa kehitetty, edistyksellinen algoritmi antaa sinulle yksilöllisiä suosituksia kasvonpiirteidesi, parrankasvusi, tyylivalintojesi ja elämäntyylisi perusteella.

 • Saatavilla iOS- ja Android-laitteille

  Saatavilla iOS- ja Android-laitteille

  Grooming-sovellus on yhteensopiva iOS-käyttöjärjestelmällä varustettujen iPhone- ja iPad-laitteiden sekä Android-älypuhelinten kanssa, mukaan lukien Samsung Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, Google Nexus 5, LG G2, Sony Xperia Z2 ja HTC One M8.

 • Lataa heti Apple App Storesta tai Google Play Storesta

  Lataa Philips Grooming -sovellus maksutta ja kokeile itse. Saat käyttöösi paljon parranajoon ja trimmaukseen liittyvää sisältöä, henkilökohtaisia vinkkejä ja interaktiivisia tuoteoppaita, joiden avulla onnistut varmasti. Luota tyyliisi.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita