Fidelio

Philips Fidelio

telakointijärjestelmä

  Philips Fidelio

  telakointijärjestelmä

  Korkealle kohoava langaton ääni

  Uppoudu massiiviseen ääneen Philips Fidelio -äänitornien avulla. Suoratoista musiikkia langattomasti Bluetooth® aptX:n ja AAC:n avulla. Toista CD-, iPod- tai iPhone-sisältöä Philips DualDockissa. Kaksi pientä mutta tehokasta kaiutinta tuottavat ääntä huoneen täydeltä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio telakointijärjestelmä

Bluetooth® aptX ja AAC DTM9030/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Korkealle kohoava langaton ääni

Hulluna ääneen

 • Kokonaislähtöteho 160 W RMS

  Kokonaislähtöteho 160 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan MP3-sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, MP3 Link on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • Lataa ja toista iPod/iPhone-laitteita (Lightning- ja 30-nastainen liitäntä) DualDockissa

  Lataa ja toista iPod/iPhone-laitteita (Lightning- ja 30-nastainen liitäntä) DualDockissa

  DualDock-telakointiasemaa, jossa sulava muotoilu on yhdistetty Lightning- ja 30-nastaiseen Apple-laitteiden liitäntään, voidaan käyttää missä tahansa iPhonen/iPodin telineenä.

 • Lattiakaiuttimet optimaaliseen musiikin toistoon

  Lattiakaiuttimet optimaaliseen musiikin toistoon

  Fidelio-äänitornit ovat lattiakaiuttimia, jotka takaavat optimaalisen akustisen äänenvoimakkuuden ja luovat siten täyteläisen ja kirkkaan äänen. Kaiuttimissa yhdistyvät perinteisten kaksitiekaiuttimien keskialueen tarkkuus ja bassotoisto, jotka tukevat alempaa äänialuetta, ja siksi kaiuttimet sopivat loistavasti musiikin toistamiseen.

 • MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienemmiksi äänenlaadun heikkenemättä merkittävästi. MP3- ja WMA-pakkausformaattien ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista Philips-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Toista musiikkia langattomalla Bluetooth®-tekniikalla ja aptX®:llä

  Toista musiikkia matkapuhelimesta ja tietokoneesta langattomalla Bluetooth®-tekniikalla ja aptX®:llä

 • Ainutlaatuinen tornimuotoilu sopii elämäntyyliisiAinutlaatuinen tornimuotoilu

  Äänitorni on suunniteltu tarjoamaan laaja, huoneen täyttävä äänentoisto tyylikästä ja tilaa säästävää muotoilua unohtamatta. Sen tyylikäs ja nykyaikainen ulkonäkö sopii kaikkiin koteihin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita