DVD-laite

  DVD Video

  DVD-laite

  Nauti kaikesta - DVD:ltä

  Onko koolla todella merkitystä? Nyt saatavissa hinta/laatu-suhteeltaan lyömätön DVD-laite. Ei ongelmia – tämä perusjärjestelmä toistaa käytännössä kaikki levyformaatit tinkimättä tippaakaan kuvanlaadusta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti kaikesta - DVD:ltä

 • ProReader Drivella voi toistaa puhtaasti käytännössä mitä tahansa levyä

  ProReader Drivella voi toistaa puhtaasti käytännössä mitä tahansa levyä

  ProReader Drivella nautit elokuvista ja videoista huolettomasti. Vaikka vanhat levyt olisivat tahraisia tai naarmuuntuneita, ne toimivat häiriöittä alusta loppuun - ilman mitään viitteitä vahingoittumisesta. Huipputekniikalla varustettu ProReader Drive muuntaa heikot analogiset signaalit vahvoiksi digitaalisiksi ja poistaa häiriöitä, mikä mahdollistaa huonossa kunnossa olevien levyjen puhtaan toiston. ProReader Drive toistaa käytännöllisesti katsoen kaikkia videomuotoja. Voit olla lähes varma, että mitä tahansa käsiisi saatkin, ProReader Drive toistaa sen.

 • DivX Ultra -sertifiiointi takaa erinomaisen DivX-videotoiston

  DivX Ultra -sertifiiointi takaa erinomaisen DivX-videotoiston

  DivX-tuen ansiosta voit nauttia internetin DivX-koodatuista videoista ja elokuvista ja ostetuista Hollywood-elokuvista oman olohuoneesi rauhassa. DivX-mediamuoto on MPEG-4-pohjainen videopakkaustekniikka, jolla voidaan tallentaa suuria tiedostoja, kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita esimerkiksi CD-R/RW-levyille ja tallentaville DVD-levyille toistettaviksi DivX Ultra -sertifioidulla Philips Blu-ray- tai DVD-soittimella. DivX Ultra -tiedostomuodossa voidaan käyttää DivX-toistossa esimerkiksi integroitua tekstitystä, useita äänikieliä sekä useita raitoja ja valikkoja.

 • 12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen Video DAC muuntaa digitaalisen signaalin analogiseksi käyttäen muuntotekniikka, joka varmistaa, että kaikki yksityiskohdat säilyvät muunnetussa kuvassa. Varjot näkyvät hienovaraisina ja värit ovat tasaiset, mikä takaa elävän ja luonnollisen kuvan. Perinteisessä 10-bittisessä DAC-muunnossa on rajoituksia, jotka näkyvät selkeästi suuria näyttöpintoja ja projektoreita käytettäessä.

 • 24 bittinen 192 kHz:n DAC-muunnin tehostaa analogista äänentoistoa

  24 bittinen 192 kHz:n DAC-muunnin tehostaa analogista äänentoistoa

  192 kHz:n näytteistys toistaa alkuperäiset ääniaallot todella tarkasti. Kun tämä ominaisuus yhdistetään 24-bittiseen resoluutioon, alkuperäisestä analogisesta ääniaallosta saadaan tavallista enemmän tietoa, mikä takaa täyteläisen äänentoiston.

 • Näyttöönsovitus optimoi katselun joka kerralla

  Näyttöönsovitus optimoi katselun joka kerralla

  Videosta ja TV:stä riippumatta näyttöönsovitus takaa, että kuva täyttää koko ruudun. Kuvaruudun ala- ja yläreunassa ei ole mustia palkkeja, eikä mitään manuaalisia säätöjä tarvita. Paina vain näyttöönsovituspainiketta, valitse formaatti ja nauti elokuvasta koko näytössä

 • Mukautetut kuva-asetukset Smart-kuvatoiminnolla

  Mukautetut kuva-asetukset Smart-kuvatoiminnolla

  Smart-kuva määrittää optimaaliset säädöt väreille, kirkkaudelle, kylläisyydelle, kontrastille ja muille asetuksille, jotta kuva näkyy aina mahdollisimman hyvänä.

 • Analogisen ja digitaalisen äänen laadukkaat äänilähdöt

  Analogisen ja digitaalisen äänen laadukkaat äänilähdöt
 • Erittäin ohut muotoilu sopii minne tahansa

  Erittäin ohut muotoilu sopii minne tahansa
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita