Kannettava CD-soitin

  Kannettava CD-soitin

  Nauti MP3-musiikista!

  Etsitkö tyylikästä MP3-CD-soitinta, jota on helppo käyttää? Kannettava eXp220 toistaa 10 tuntia MP3-musiikkia, ja sen digitaalinen DBB (Dynamic Bass Boost) -bassotehostus tuottaa täyteläistä ääntä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti MP3-musiikista!

 • 100 sekunnin Magic ESP™

  100 sekunnin Magic ESP™

  Magic Electronic Skip Protection™ -piiri on kätevä ominaisuus, joka takaa tauottoman äänentoiston, vaikka MP3-CD-soitin altistuisi tärähdyksille esimerkiksi lenkillä tai muuten liikuttaessa. Tämä piiri on puskurimuisti, johon MP3- ja WMA-kappaleet tallentuvat. Puskurimuisti säätää automaattisesti sisältöä ja laserin toistonopeutta, mikä takaa tauottoman musiikinkuuntelun.

 • Optimaalinen basso digitaalisella Dynamic Bass Boostilla

  Optimaalinen basso digitaalisella Dynamic Bass Boostilla

  Digitaalinen Dynamic Bass Boost on uudenaikainen bassotehostus. Se tuottaa erinomaisen bassoäänen ilman säröä suurilla äänenvoimakkuuksilla, mutta basson alataajuuksien toisto ei heikkene pienilläkään äänenvoimakkuuksilla kuunneltaessa. Uusinta tekniikkaa sisältävät piirit seuraavat ja kalibroivat jatkuvasti äänenvoimakkuutta sekä bassotaajuuksia särön välttämiseksi, ja bassoääni on aina täydellinen. Digitaalista Dynamic Bass Boost -bassotehostusta käytettäessä bassoäänen laatu on äänenvoimakkuudesta riippumatta aina erinomainen.

 • Kuuntele jopa 10 tuntia musiikkia yhdeltä MP3-CD:ltä

  Kuuntele jopa 10 tuntia musiikkia yhdeltä MP3-CD:ltä
 • MP3 CD -toistossa MP3 toistetaan tavallisen CD:n tapaan

  MP3 on lyhenne sanoista MPEG 1 Audio layer-3. MP3-tekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. Pienten tiedostokokojen vuoksi MP3 onkin nykyään Webin suosituin äänenpakkausformaatti.

 • Toistaa CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä

  Philips valmistaa tunnetusti tuotteita, jotka ovat yhteensopivia monien markkinoilla olevien levytyyppien kanssa. Tässä äänentoistojärjestelmässä voit käyttää CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä. Yhdelle CD-levylle mahtuu jopa 10 tuntia musiikkia. CD-RW-yhteensopivassa äänentoistolaitteessa on sekä CD-R (CD-Recordable)- että CD-RW (CD-Rewritable) -levyjen toistovalmius. CD-R-levyihin voi tallentaa vain kerran, ja niitä voi toistaa kaikissa CD-soittimissa. CD-RW-levyihin voi puolestaan tallentaa useita kertoja, ja niiden toistaminen on mahdollista vain yhteensopivissa CD-soittimissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita