Minihifijärjestelmä

  Minihifijärjestelmä

  Hulluna ääneen

  Philipsin minihifilaitteessa on kolmen levyn CD-vaihtaja sekä 30 tunnin tauoton toisto, ja voit kopioida sillä musiikkia CD-levyiltä, virittimestä ja karaokelevyiltä suoraan USB-laitteeseen. Max Sound- ja Dynamic Bass Boost -toiminnot takaavat upean äänen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Minihifijärjestelmä

600 W, Subwoofer, 3 levyn vaihtaja FWM608/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Hulluna ääneen

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa bassotoistoon ja äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • Kaksoisvahvistin parantaa äänentoistoa

  Kaksoisvahvistin parantaa äänentoistoa

  Kaksoisvahvistin parantaa äänentoistoa vähentämällä basso- ja diskanttikaiuttimien välistä keskeismodulaatiosäröä, koska kullakin muuntimella on oma vahvistimensa. Tuloksena on vaikuttavan syvä ja voimakas bassoääni, joka ei kuitenkaan häiritse korkeampien taajuuksien puhtautta ja tarkkuutta. Yhdessä tarkan, aktiivisen jakotaajuusmuotoilun kanssa saavutetaan muuntimien vaiheen ja taajuusvasteen parempi hallinta, jolloin äänentoisto on tasapainoinen ja luonnollinen.

 • MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienemmiksi äänenlaadun heikkenemättä merkittävästi. MP3- ja WMA-pakkausformaattien ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista Philips-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan MP3-sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, MP3 Link on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

 • Karaoke-viihdettä rajattomasti

  Karaoke-viihdettä rajattomasti

  DVD-laitteen karaoke-toiminto tarjoaa rajattomasti viihdettä sekä mahtavia ääni- ja lauluelämyksiä. Voit tehostaa esitystä lisäämällä lauluääneen kaikuefektin. Ohjainpainikkeilla voit virittää toiminnon sopivimmalle tasolle laulajan äänen mukaan.

 • 3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  Kolmen CD-levyn vaihtajan ansiosta voit asettaa laitteeseen kolmea levyä ja valita musiikin tilanteen mukaan. Kätevällä toiminnolla voit kuunnella monenlaista musiikkia joutumatta vaihtamaan CD-levyjä usein.

 • Kokonaislähtöteho 600 W RMS

  Järjestelmän kokonaislähtöteho on 600 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Rip-plus yhden kosketuksen MP3-tallennukseen useista kohteista

  Tällä kätevällä toiminnolla voit kopioida haluamaasi musiikkia CD-levyiltä, kaseteilta (jos käytettävissä) tai mistä tahansa linjaliitännällä varustetusta laitteesta hifijärjestelmän kautta suoraan USB-laitteeseen ja SD-korttiin (jos käytettävissä) MP3-muodossa käyttämättä tietokonetta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita