Jukeboksi

  Jukeboksi

  Musiikki ja kuvat kosketuksen päässä

  Nauti omasta musiikki- ja kuvamaailmastasi tyylikkään 30 Gt:n* GoGear HDD6320 -soittimen avulla. Selaus on helppoa SuperScroll-hipaisupainikkeilla, joilla voit napsauttaa, vetää tai pyyhkäistä kohteet paikoilleen. PlaysForSure-ohjelma takaa, että GoGear-soittimesi toimii Windows XP -käyttöjärjestelmän kanssa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Musiikki ja kuvat kosketuksen päässä

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Helppokäyttöiset kosketusherkät painikkeet

  Kosketusherkkien painikkeiden hipaisu riittää rekisteröimään valinnan. Painikkeita ei tarvitse enää painaa voimalla!

 • SuperScroll™-selauksella kappaleet löytyvät nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit käydä soittolistan kappaleet läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kappaleeseen nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta hieman kovemmin.

 • Katsele kuvia 5 cm:n (2") 65 värin TFT-näytöllä

  Katso suosikkikuviasi missä tahansa. Voit valita näkymään pienoiskuvia, koko näytön kokoisen kuvan tai diaesityksen ja voit kuunnella musiikkia katsellessasi kuvia.

 • PlaysForSure* (vain Windows XP:ssä)

  GoGear-laitetta on hauska ja helppo käyttää, koska se on PlaysForSure-ohjelman ansiosta yhteensopiva Windows Media Player 10 -soittimen ja Windows XP -käyttöjärjestelmän kanssa. Windows Media Playerin avulla digitaalisessa GoGear-soittimessa ja tietokoneella olevan musiikin hallinta ja automaattinen synkronointi käy todella kätevästi. Käytössäsi on myös valikoimaltaan markkinoiden laajin verkkokauppa, josta löydät paljon PlaysForSure-tuotteita. PlaysForSure-logo takaa, että kaikki ostamasi musiikki soi virheettömästi GoGear-soittimessasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu 5 MP:n kokoisten kuvien mukaan.
 • PlaysForSure, Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • Ominaisuus vaatii erikseen myytävän lisävarusteen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita