Screeneo

Screeneo Smart LED -projektori

  Screeneo

  Screeneo Smart LED -projektori

  Suurempi kokonaiskuva

  Nauti suuresta viihteestä – Screeneon avulla voit luoda 50–100 tuuman kuvan, vaikka projektori olisi vain muutaman senttimetrin päässä seinästä. Screeneo on helppo siirtää huoneesta toiseen ja sen avulla voit pitää elokuvanäytöksen vaikka ulkona! Projektorissa on lisäksi erinomainen äänenlaatu. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Screeneo Smart LED -projektori

ja DVB-T-viritin HDP1550TV/EU Etsi samanlaisia tuotteita

Suurempi kokonaiskuva

 • Joustava näytön koko – 50–100"

  Joustava näytön koko – 50–100"

  Koe elokuvat, urheilutapahtumat ja pelit aivan uudella tavalla, 50–100-tuumaisina. Rentoudu ja nauti kaikkialla kotonasi. Screeneon voi sijoittaa minkä tahansa sileän seinän lähelle. Siinä on tyylikäs kantokahva. Jos haluat näyttää lapsille piirretyn elokuvan 50-tuumaisena, sijoita projektori 10 cm:n päähän seinästä, jos taas jalkapallo-ottelun 100-tuumaisena, sijoita Screeneo 44 cm:n päähän seinästä.

 • Integroidut kaiuttimet ja subwoofer

  Integroidut kaiuttimet ja subwoofer

  Äänentoistojärjestelmää ei tarvitse liittää, kiitos integroitujen subwooferin ja kaiuttimien, joiden lähtöteho on 26 W RMS. Täydellisen äänentoiston kruunaa Dolby Digital 2.1 -äänijärjestelmä.

 • LED-tekniikalla kirkkaat värit ja pitkä käyttöikä

  Laadukkaan LED-tekniikan avulla Screeneo heijastaa valokuvat, elokuvat ja paljon muuta kirkkaissa väreissä. Käyttöikä on 30 000 tuntia. Yhdessä innovatiivisen Short Throw -tekniikan kanssa se saa sinut haukkomaan henkeäsi aina, kun käynnistät sen.

 • Lisää sisältöä integroidulla ilmais-DVB-T-virittimellä

  Katso vielä enemmän, myös ilmaisten kanavien ohjelmia kiinteän DVB-T-virittimen avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita