EnergyUp

Kirkasvalo - saat energiasi takaisin

  EnergyUp

  Kirkasvalo - saat energiasi takaisin

  Tunnetko olosi väsyneemmäksi talvella?

  Useimmat tuntevat olonsa väsyneemmäksi talvisin Pohjoismaissa. Auringonvalon puute talviaikaan vaikuttaa mielialaamme ja terveyteemme. Osalla meistä on myös syys- tai talvimasennusta. Ei ole mitenkään outoa, että energiatasomme on alempi talvella, sillä auringonpaiste ja päivänvalo ovat välttämättömiä kehon normaalille toiminnalle. Philips Energy Light on kehitetty yhteistyössä tutkijoiden kanssa. Philips Energy Light tuottaa kehossa samoja aineita, joita syntyy ollessasi ulkona aurinkoisena kesäpäivänä. Siten saat energiasi takaisin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 159,99 €
 • Tunnetko olosi väsyneemmäksi talvella?

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Tunnetko olosi väsyneemmäksi talvella?

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

EnergyUp Kirkasvalo - saat energiasi takaisin

Auttaa ehkäisemään talviväsymystä, Johdollinen, Valoteho jopa 10 000 luxia HF3420/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Tunnetko olosi väsyneemmäksi talvella?

Kompakti sininen valo virkistää kuin päivänvalo

 • 20–30 minuuttia päivässä riittää – käytä lukiessa ja työskennellessä

  20–30 minuuttia päivässä riittää – käytä lukiessa ja työskennellessä

  Jo 20–30 minuutin EnergyUp-tuokio päivittäin saa tutkitusti olon virkeämmäksi ja mielialan paremmaksi. Sijoita kirkasvalolaite käsivarren mitan päähän niin, että valo yltää silmiisi. Valoa ei tarvitse katsoa suoraan, joten voit samalla tehdä muita asioita, kuten syödä aamiaista, työskennellä tai lukea. Koska valossa ei ole UV-säteilyä ja se on miellyttävä ja turvallinen silmille, voit käyttää sitä päivällä niin kauan kuin haluat (käyttö illalla tai ennen nukkumaanmenoa voi viivästyttää nukahtamista). Päivittäin käytettynä EnergyUpin piristävä vaikutus alkaa tuntua 1–2 viikossa.

 • Tasainen valo on erittäin miellyttävä silmille

  Tasainen valo on erittäin miellyttävä silmille

  EnergyUp-laitteessa on ainutlaatuinen valojärjestelmä, joka ehkäisee häikäisyä, ja siksi se on erittäin miellyttävä silmille. Ainutlaatuinen yhdistelmä diffuusoreita, heijastimia ja suodattimia jakaa tehokkaan LED-valon tasaisesti koko valokentälle. Siksi valo ei häikäise eikä siinä ole kirkkaita kohtia, vaan laitteen epäsuora valo tuntuu aina mukavalta ja miellyttävältä.

 • Ei lainkaan UV-säteilyä – turvallinen silmille ja iholle

  Ei lainkaan UV-säteilyä – turvallinen silmille ja iholle

  EnergyUp-laitteen puhdas sininen valo nostaa energiatasoa luonnollisesti. Se vaikuttaa samankaltaisesti kuin auringonvalo, mutta siinä ei ole auringonvalon UV-säteitä.

 • Yli 100 vuotta Philipsin valaistuksen ja terveydenhoidon asiantuntemusta

  Yli 100 vuotta Philipsin valaistuksen ja terveydenhoidon asiantuntemusta

  Philips perustettiin yli 100 vuotta sitten, jolloin se oli edullisten hehkulamppujen edelläkävijä. Myöhemmin se kehitti elektroniputkitekniikan tuntemuksensa avulla yhden maailman ensimmäisistä röntgenkuvauslaitteista. Yhtiöllä on edelleen maailmanlaajuinen johtoasema valaistuksen ja terveydenhoidon aloilla, ja sen tavoitteena on parantaa ihmisten elämää joka päivä kaikkialla maailmassa luomalla innovaatioita, joilla on merkitystä. Tätä ylevää perinnettä jatkaa EnergyUp, innovatiivinen laite, jossa tiivistyy Philipsin kokemus valaistuksen, terveydenhoidon ja kuluttajateknologian johtavana yrityksenä.

 • Parantaa energiatasoja, virkeyttä ja mielialaa

  Nykypäivän kiireinen elämäntyyli vaatii, että olemme täydessä vireessä koko päivän. Mutta hyväkuntoisetkin ihmiset kärsivät välillä energiavajeesta, varsinkin talvella kun luonnollista päivänvaloa ei ole tarpeeksi saatavilla. EnergyUp-kirkasvalolaite helpottaa väsymystä ja parantaa mielialaa stimuloimalla kehoa ja lisäämällä virkeyttä auringonvalon luonnollisen energisoivan vaikutuksen avulla. Jo yksi 20–30 minuutin käyttökerta on todistetusti tehokas. Käytä EnergyUp-laitetta aina, kun haluat ladata akkuja tai piristyä, esimerkiksi kun haluat päästä käyntiin aamulla tai lounaan jälkeen tai pitää yllä sopivaa energiatasoa koko päivän.

 • Kukista väsymys, energiavaje ja kaamosmasennus

  Valon puute aiheuttaa syksyllä ja pimeinä talvikuukausina monille ihmisille väsymystä ja masennusta. Tätä kutsutaan kaamosmasennukseksi (sub-seasonal affective disorder, sub-SAD), ja siitä kärsivät ihmiset voivat tuntea itsensä alakuloisiksi, innottomiksi ja väsyneiksi viikkojen tai jopa kuukausien ajan, mikä vaikuttaa sekä suorituskykyyn että mielialaan. Philips EnergyUp hoitaa näitä kaamosmasennuksen oireita luonnollisesti piristävällä auringonvalolla ja antaa keholle lisää elinvoimaa pimeän talven keskellä.

 • Valo on luonnon energianlähde, joka sopii terveelliseen elämään

  Auringonvalo on hyvinvoinnin kannalta yhtä välttämätöntä kuin terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta, sillä ne kaikki vaikuttavat fyysiseen kuntoon ja energiatasoon. Philips EnergyUp jäljittelee luonnollisen auringonvalon energisoivaa vaikutusta stimuloimalla samoja silmien reseptoreja, jotka reagoivat myös auringonvaloon. Sen avulla olet energisempi, aktiivisempi ja virkeämpi. Päivinä, jolloin energiatasosi ovat alhaalla ja olet väsynyt, EnergyUp antaa lisää elinvoimaa – luonnollisesti.

 • Riippumattomat kokeet vahvistavat energiatason paranemisen

  Kliinisten tutkimusten mukaan EnergyUp parantaa energia- ja vireystasoa sekä mielialaa. Se helpottaa kaamosmasennusta [1] ja talvimasennusta [2, 3]. Riippumattomat kokeet ovat osoittaneet, että 70 % ihmisistä, jotka kokeilivat EnergyUp Intense blue -laitetta, kokivat energiatasonsa parantuneen vain kahden viikon käytön jälkeen (Bzz Agentin tutkimus, johon osallistui 823 henkilöä Isossa-Britanniassa vuonna 2011). Lisäksi 84 % oli tyytyväisiä siihen, kuinka EnergyUp Intense blue auttoi helpottamaan kaamosmasennuksen oireita (MetrixLabin tutkimus, johon osallistui 229 henkilöä Hollannissa vuonna 2011).

 • Yhtä tehokas kuin suuremmat lamput, joissa 10 000 luksin valkoinen valo

  EnergyUp Intense blue -laitteen sininen valo on tehokkain virkistävä valo. Sen 200 luksin valolla on samankaltainen vaikutus kuin 10 000 luksin valkoisella valolla. Erittäin tehokkaan sinisen valon ansiosta EnergyUp Intense blue on tähän mennessä pienin virkistävä valomme. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa menetkin, koska sen voi sijoittaa mille tahansa pöydälle kotona tai töissä. Aseta EnergyUp käsivarren mitan päähän näkökenttääsi siten, että valo lankeaa silmillesi.

 • Tehostaa hyvinvointia kuin auringon paiste pilvettömältä taivaalta

  Tehostaa hyvinvointia kuin auringon paiste pilvettömältä taivaalta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • *Anderson, J. et al. Acta Psychiatr Scand 2009 120: 203–12; W.B. Duijzer, Y. Meesters (SLTBR 2011)
 • [1] Y. Meesters, W.B. Duijzer (SLTBR 2011, s. 52)
 • [2] W.B. Duijzer, Y. Meesters (SLTBR 2011, s. 33)
 • [3] J.L. Anderson et al. Acta Psychiatr Scand 2009 120: 203–12

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita