Soundbar-kotiteatteri

  Soundbar-kotiteatteri

  Elävöitä elokuvaa

  Herätä elokuvat eloon surround-äänellä. 300 watin äänitehon, sisäisen DVD-soittimen, HDMI 1080p -kuvanparannuksen ja langattoman subwooferin avulla voit nauttia laadukkaasta kuvasta ja äänestä ilman sotkua! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Soundbar-kotiteatteri

DVD-toisto, Langaton subwoofer HSB4383/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Elävöitä elokuvaa

langattomalla subwooferilla

 • Dolby Virtual -kaiuttimien surround-ääni on todenmukainen

  Dolby Virtual -kaiuttimien surround-ääni on todenmukainen

  Dolby Virtual -kaiuttimet ovat hienostunutta äänen virtualisointitekniikkaa, joka tuottaa täyteläistä surround-ääntä kahdella kaiuttimella. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. DVD-toistoa tehostaa 2-kanavaisen ympäristön laajennus. Yhdessä Dolby Pro Logic II -äänenkäsittelyn kanssa laadukkaat stereo-äänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia sekä Soundbar-kaiuttimia, kotiteattereita ja televisioita, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  Videokuvan HDMI 1080p -parannus tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Nyt voit katsoa normaalitarkkuuksisia elokuvia teräväpiirtotarkkuudella, mikä lisää yksityiskohtia ja tekee kuvasta todenmukaisemman. Progressive Scan (1080p:n p-kirjain) poistaa TV-kuvaruudun viivarakenteen, mikä osaltaan parantaa kuvan terävyyttä. Lisäksi HDMI tarjoaa suoran digitaalisen yhteyden, jonka kautta voi siirtää pakkaamatonta digitaalista teräväpiirtokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Niitä ei muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvan ja äänen laatu on täysin häiriötöntä.

 • Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  USB (Universal Serial Bus) on protokollastandardi, jonka avulla tietokoneet ja elektroniset laitteet liitetään toisiinsa. Hi-Speed USB -laitteiden tiedonsiirtonopeus on jopa 480 Mbps, kun alkuperäisten USB-laitteiden siirtonopeus oli 12 Mbps. Hi-Speed USB 2.0 -linkin ansiosta sinun ei tarvitse muuta kuin liittää USB-laite, valita elokuva, musiikki tai valokuva ja käynnistää toisto.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista mediasoittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista mediasoittimista

  MP3 Link sallii MP3-tiedostojen toistamisen kotiteatterijärjestelmässä suoraan kannettavasta mediasoittimesta. Liitä vain kannettava MP3-soitin MP3 Link -liitäntään ja anna Philipsin kotiteatterijärjestelmän toistaa MP3-musiikkia. MP3 Link tuo kannettavan musiikin olohuoneeseen.

 • SoundBar, sopii parhaiten väh. 81 cm (32") taulutelevisiolle

  SoundBar, sopii parhaiten väh. 81 cm (32") taulutelevisiolle

  SoundBar-kotiteatterikaiutin tekee olohuoneesta hienostuneen ja arvokkaan. Vaikka se on suunniteltu vähintään 81 cm (32") televisioihin, se sopii kaikkien taulutelevisioiden alle - kaikenlaisiin sisustuksiin ja elämäntyyleihin.

 • Kokonaislähtöteho 300 W RMS

  Kokonaislähtöteho 300 W RMS
 • Kiinteä FM-viritin

  Kiinteä FM-viritin
 • Sijoitettavissa seinälle tai pöydälle

  Sijoitettavissa seinälle tai pöydälle
 • Mahtava basso langattomalla subwooferilla - ilman johtoja

  Mahtava basso langattomalla subwooferilla - ilman johtoja
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita