Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Kotiteatteri

  Philips Fidelio SoundBar

  Kotiteatteri

  Kaikkein ohuin Blue-ray Soundbar, jossa on Ambisound

  Ambisoundin täydellinen äänentoisto ja tyylikäs, elegantti muotoilu sopivat saumattomasti ohuille televisioille. Philips SoundBar HTB9150 -kotiteatterikaiuttimessa on tyylikkäästi 5 vahvistinta ja 6 kaiutinta, ja se minimoi johtoviidakon kaikissa huoneissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio SoundBar Kotiteatteri

3D Blu-ray, Alumiini, Seinäkiinnitys HTB9150/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Kaikkein ohuin Blue-ray Soundbar, jossa on Ambisound

Hulluna ääneen

 • Ambisound-tekniikalla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisound-tekniikalla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen surround-äänen pienemmällä määrällä kaiuttimia. Se tarjoaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta, ilman useiden kaiuttimien ja kaapelien sotkua. Psykoakustisen ilmiön, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman yhteisvaikutuksesta Ambisound tuottaa parempaa ääntä entistä vähemmillä kaiuttimilla.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • Internet-radiolla voit kuunnella radioasemia verkossa

  Internet-radiolla voit kuunnella radioasemia verkossa

  Internet-radio on Internetin kautta lähetettävä äänenlähetyspalvelu. Internet-asemat ovat joko tavallisten radioasemien tai -kanavien palveluja tai pelkästään Internetissä toimivia riippumattomia radioasemia. Internet-radiolla voit nauttia kaikkien maiden verkkoradiolähetyksistä ja kuunnella monipuolisia ohjelmia: uutisia, urheilua ja viihdettä kaikkialta maailmasta.

 • Nopea 2D-3D-muunto takaa todentuntuisen elokuvakokemuksen

  Nopea 2D-3D-muunto takaa todentuntuisen elokuvakokemuksen

  Nauti nykyisestä 2D-elokuvakokoelmastasi 3D-elokuvina kotonasi. Nopea 3D-muunto analysoi uusimman digitaalitekniikan avulla 2D-videosisällöstä etu- ja taka-alalla olevat kohteet. Näistä tiedoista luodaan syvyyskartta, joka muuntaa tavalliset 2D-videomuodot jännittäväksi 3D-kuvaksi. Nyt voit nauttia täydellisestä HD 3D -kokemuksesta yhteensopivalla 3D-TV:lläsi.

 • Tee älypuhelimestasi Philipsin AV-tuotteiden kaukosäädin

  Tee älypuhelimestasi Philipsin AV-tuotteiden kaukosäädin

  Philipsin MyRemote-sovelluksella voit käyttää älypuhelintasi tai taulutietokonettasi Wi-Fi-kotiverkkoon liitettyjen Philipsin AV-tuotteiden kaukosäätimenä, joten voit ohjata laitteita mistä tahansa kotoasi. Siinä on hyödyllisiä toimintoja, kuten SimplyShare, jonka avulla voit liittää ja siirtää viihteen langattomasti. Voit mukauttaa äänen mieltymystesi mukaiseksi Oma ääni -toiminnolla.

 • SoundBar, sopii parhaiten väh. 102 cm (40") taulutelevisiolle

  SoundBar, sopii parhaiten väh. 102 cm (40") taulutelevisiolle

  SoundBar tekee olohuoneesta hienostuneen ja arvokkaan. Vaikka se on suunniteltu vähintään 102 cm (40") televisioihin, se sopii kaikkien taulutelevisioiden alle - kaikenlaisiin sisustuksiin ja elämäntyyleihin.

 • Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely

  Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely

  Alumiini on maailman parhaiden sisustussuunnittelijoiden tämän hetken valinta. Kevyt ja luja alumiini on autenttinen materiaali, jolla voi luoda aidosti näyttävää muotoilua sekä erittäin ohuita ja vankkoja rakenteita, jotka tuovat teknisen taituruuden esille täydellisellä tavalla. Lopputuloksena on kotiteatterijärjestelmiä, jotka takuulla keräävät katseita missä tahansa huoneessa.

 • 600 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun

  600 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun
 • Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kiinteän Wi-Fin avulla voit käyttää mediasisältöä langattomasti. Enää ei tarvitse tihrustaa tietokoneen näyttöä. Ota mukava asento ja nauti mediatiedostoista televisiossa – mukavasti omassa olohuoneessasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita