Fidelio

Philips Fidelio Immersive Sound

5.1-kotiteatteri

  Philips Fidelio Immersive Sound

  5.1-kotiteatteri

  Surround-ääni kaikista suunnista kuin elokuvateatterissa

  Nauti alkuperäisestä elokuvateatterielämyksestä riippumatta siitä, missä kohtaa huonetta olet. Philipsin HTB9550D-kotiteatterijärjestelmässä on kaiutinelementit sekä edessä että sivuilla, jotta ne täyttävät huoneen tasaisesti surround-äänellä Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Immersive Sound 5.1-kotiteatteri

3D Blu-ray HTB9550D/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Surround-ääni kaikista suunnista kuin elokuvateatterissa

Hulluna ääneen

 • 360-ääni täyttää huoneen äänillä kaikista suunnista

  360-ääni täyttää huoneen äänillä kaikista suunnista

  Huomattavasti tavallisesta 5.1-kanavaisesta kotiteatterista poikkeavassa 360-äänijärjestelmässä on ainutlaatuiset kolme kaiutinelementtiä kussakin satelliittikaiuttimessa – yhdessä etukaiuttimessa ja kahdessa sivukaiuttimessa, jotka luovat ympärillesi vangitsevan äänielämyksen. Dipoli-toimintaperiaatteen lisäksi Philips käyttää omaa algoritmiaan parantamaan ääniefektiä. Ensiluokkaisista akustisista komponenteista, kuten pehmeistä diskanttikaloteista, neodyymimagneeteista ja D-luokan digitaalisista vahvistimista koottu 360-äänijärjestelmä toistaa äänen uskomattomalla tavalla kaikista kulmista. Todellinen elokuvaelämys kotonasi.

 • CinemaPerfect HD –videotoisto on selkeämpi ja terävämpi

  CinemaPerfect HD –videotoisto on selkeämpi ja terävämpi

  Philipsin CinemaPerfect HD Engine luo terävälle videotoistolle uuden standardin. Tämä älykäs moottori parantaa videokuvaa vähentämällä kuvien kohinaa ja terävöittämällä kuvia. Videokuvan häiriöiden korjaus ja skaalaus vähentävät häiriöitä, jotka aiheutuvat videon pakkaamisesta MPEG-muotoon. Parantuneen värinkäsittelyn avulla moottori tuo ruutuun terävän ja tarkan kuvan.

 • Nopea 2D-3D-muunto takaa todentuntuisen elokuvakokemuksen

  Nopea 2D-3D-muunto takaa todentuntuisen elokuvakokemuksen

  Nauti nykyisestä 2D-elokuvakokoelmastasi 3D-elokuvina kotonasi. Nopea 3D-muunto analysoi uusimman digitaalitekniikan avulla 2D-videosisällöstä etu- ja taka-alalla olevat kohteet. Näistä tiedoista luodaan syvyyskartta, joka muuntaa tavalliset 2D-videomuodot jännittäväksi 3D-kuvaksi. Nyt voit nauttia täydellisestä HD 3D -kokemuksesta yhteensopivalla 3D-TV:lläsi.

 • Lisävarusteena saatavat langattomat takakaiuttimet voi sijoittaa mihin tahansa ilman sotkuisia kaapeleita

  Lisävarusteena saatavat langattomat takakaiuttimet voi sijoittaa mihin tahansa ilman sotkuisia kaapeleita

  Langattomia takakaiuttimia voi sijoittaa ja siirrellä vapaasti. Häiriöttömän tekniikan ansiosta ne tuottavat puhdasta surround-ääntä ilman jaloissa pyöriviä johtoja.

 • Internet-radiolla voit kuunnella radioasemia verkossa

  Internet-radiolla voit kuunnella radioasemia verkossa

  Internet-radio on Internetin kautta lähetettävä äänenlähetyspalvelu. Internet-asemat ovat joko tavallisten radioasemien tai -kanavien palveluja tai pelkästään Internetissä toimivia riippumattomia radioasemia. Internet-radiolla voit nauttia kaikkien maiden verkkoradiolähetyksistä ja kuunnella monipuolisia ohjelmia: uutisia, urheilua ja viihdettä kaikkialta maailmasta.

 • Automaattinen kalibrointi synkronoi kaiuttimet akustiikan optimoimiseksi

  Automaattinen kalibrointi synkronoi kaiuttimet akustiikan optimoimiseksi

  Nyt uuden Philips-kotiteatterin äänen säätäminen optimaaliseksi käy helposti. Esiladattu äänen kalibrointiohjelmisto käynnistyy yhdellä kaukosäätimen painikkeella ja lähettää testisignaaleja kaiuttimeen. Automaattinen kalibrointimikrofoni analysoi signaalit, ja järjestelmä tekee tarvittavat säädöt. Se huomioi kaiuttimien ja kuuntelupaikkojen etäisyyden, bassotehostuksen ja kunkin kaiuttimen äänisignaalien viivevasteen. 60 sekunnissa huoneen äänentoisto on parannettu ja optimoitu.

 • Mukana telakka kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Mukana telakka kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Käytä iPodin/iPhonen telakointiasemaa ja nauti sen musiikista kotiteatterijärjestelmän kautta.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kun liität kiinteän Wi-Fi-yhteyden avulla kotiteatterisi kotiverkkoon, voit nauttia useista suosituista verkkopalveluista. Voit nauttia huippusivustoista, jotka tarjoavat elokuvia, kuvia, ajankohtaisviihdettä ja muuta TV-näyttöön tarkoitettua sisältöä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita