Soundbar-kaiutin

  Soundbar-kaiutin

  Tehokas ääni televisioon

  Tuo medialaitteidesi parhaat äänentoisto-ominaisuudet esiin. Kiinteän subwoofer-kaiuttimen ja asennontunnistimen ansiosta voit sijoittaa Philipsin SoundBar HTL5120/12 -kaiuttimen kuten haluat. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Soundbar-kaiutin

Virtual surround, Sisäinen subwoofer, 2 HDMI ARC -tulo ja -lähtöliitäntää, Bluetooth® HTL5120/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokas ääni televisioon

ja sisäinen subwoofer

 • Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Philipsin Virtual Surround -ääni tuottaa täyteläisen ja mukaansatempaavan äänen alle viiden kaiuttimen järjestelmällä. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. Laadukkaat stereoäänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • Dolby Digital-elokuvanautintoon

  Dolby Digital-elokuvanautintoon

  Monikanavaäänen standardit, Dolby Digital, perustuvat ihmiskorvan tapaan käsitellä ääntä ja tuottavat laadukasta Surround-ääntä, jonka äänikenttä on erittäin todentuntuinen.

 • Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI x 2 -liitännän kautta

  Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI x 2 -liitännän kautta

  Nauti elämää suuremmasta 3D-toistosta ja kristallinkirkkaasta 5.1- tai 7.1-äänestä liittämällä soittimemme HDMI x 2 -äänilähtö ei-3D-AV-vastaanottimesi liitäntään.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys toisiin Bluetooth-laitteisiin, joten voit toistaa lempimusiikkiasi helposti älypuhelimista, tablet-laitteista tai kannettavista tietokoneista sekä iPodeista tai iPhoneista Bluetooth-yhteensopivilla kaiuttimilla.

 • Suuntatunnistin takaa parhaan äänenlaadun sijoituksesta riippumatta

  Suuntatunnistin takaa parhaan äänenlaadun sijoituksesta riippumatta

  Äänenlaatu määräytyy sen mukaan, miten Philips Soundbar -kaiuttimen on sijoitettu huoneeseen. Onneksi tämä kaiutin sisältää älykkään automaattisen suuntatunnistimen, joka optimoi äänenlaadun heti tunnistettuaan onko se asetettu vaaka- vai pystysuoraan. Voit siis sijoittaa Soundbar-kaiuttimen hyllylle tai asentaa sen seinään, voit olla aina varma, että äänenlaatu on aina erinomainen.

 • Voimakkaat bassoäänet kiinteällä aktiivibassokaiuttimella

  Voimakkaat bassoäänet kiinteällä aktiivibassokaiuttimella
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita