DVD-kotiteatterijärjestelmä

  DVD-kotiteatterijärjestelmä

  Tehosta katseluelämystäsi

  Tämä tyylikäs, kompakti ja täysin digitaalinen kotiteatterijärjestelmä toistaa käytännössä kaikki levyt huipputason monikanavaisella Dolby- tai DTS-äänellä. Ota rento asento ja uppoudu täysin elokuvien ja musiikin maailmaan kotonasi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

DVD-kotiteatterijärjestelmä

DivX Ultra HTS3115/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehosta katseluelämystäsi

elokuvatasoisella Surround-äänellä

 • Digitaalinen HDMI-lähtö: helppo yhteys yhdellä kaapelilla

  Digitaalinen HDMI-lähtö: helppo yhteys yhdellä kaapelilla

  HDMI on lyhenne sanoista High Definition Multimedia Interface. Kyseessä on suora digitaalinen yhteys, joka välittää digitaalista HD-kuvaa ja digitaalista monikanavaista ääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä. HDMI on DVI-yhteensopiva.

 • Teräväpiirtokuvan JPEG-toisto oikeassa kuvatarkkuudessa

  Teräväpiirtokuvan JPEG-toisto oikeassa kuvatarkkuudessa

  Teräväpiirtokuvan JPEG-toisto mahdollistaa kuvien näyttämisen televisiosta jopa kahden megapikselin tarkkuudella. Vihdoinkin digikuviasi ovat täydellisen selkeitä, ilman kuvanlaadun heikkenemistä tai yksityiskohtien hämärtymistä. Jaa kuvasi ystäviesi kanssa olohuoneen rauhassa.

 • DTS, Dolby Digital & Pro Logic II Surround-ääni

  DTS, Dolby Digital & Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen DTS- ja Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • 12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen Video DAC muuntaa digitaalisen signaalin analogiseksi käyttäen muuntotekniikka, joka varmistaa, että kaikki yksityiskohdat säilyvät muunnetussa kuvassa. Varjot näkyvät hienovaraisina ja värit ovat tasaiset, mikä takaa elävän ja luonnollisen kuvan. Perinteisessä 10-bittisessä DAC-muunnossa on rajoituksia, jotka näkyvät selkeästi suuria näyttöpintoja ja projektoreita käytettäessä.

 • DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX-tuen avulla voit nauttia DivX-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levyille ja DVD-levyille. DivX Ultran parhaita ominaisuuksia ovat DivX-toisto ja mahtavat toiminnot, kuten tekstitys, useat kielivalinnat, raidat ja valikot helppokäyttöisessä muodossa.

 • Täyspitkät tornikaiuttimet luovat vaikuttavan äänen

  Täyspitkät tornikaiuttimet luovat vaikuttavan äänen
 • 1080i-kuvatarkkuus ylinäytteistyksellä

  DVD-tekniikka käyttää SD (Standard Definition) -videosignaalia, mutta videokuvan parannuksella resoluution voi muuttaa HD (High Definition) -videosignaalin mukaiseksi, jolloin kuvasta tulee terävä ja todentuntuinen. HD-videolähtösignaali voidaan ohjata HD-näyttöön HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -liitännän kautta.

 • USB Direct -suoratoisto kuvien ja musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  Kytke laitteesi Philips DVD-laitteen USB-porttiin. Digitaaliset kappaleesi soitetaan ja valokuvasi näytetään suoraan laitteesta. Nyt voit jakaa suosikkihetkesi perheen ja ystävien kanssa.

 • Elokuvat: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Musiikki: CD, MP3-CD, CD-R/RW & Windows Media™ Audio

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita