DVD/SACD-kotiteatterijärjestelmä

  DVD/SACD-kotiteatterijärjestelmä

  Näe ja koe enemmän

  Tämä tyylikäs, kompakti ja täysin digitaalinen kotiteatterijärjestelmä toistaa käytännössä kaikki levyt huipputason Surround-äänellä (Dolby, DTS tai SACD). Ota rento asento ja uppoudu täysin elokuvien ja musiikin maailmaan omassa ympäristössäsi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Näe ja koe enemmän

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodaus kaiutinliittimissä on helppo ja käyttäjäystävällinen ratkaisu, jolla liität kaiuttimet ja bassokaiuttimen kodin viihdejärjestelmän keskikaiuttimeen. Yhdistä liittimet vastaavanvärisiin liitäntöihin keskikaiuttimen takaosassa.

 • Progressive Scan (PAL ja NTSC) tuottaa huipputerävää kuvaa

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tuloksena on tarkka ja häiriötön kuva.

 • Kartiomaiset diskanttikalotit parantavat SACD-ääntä ylätaajuuksilla

  Kartiomaiset diskanttikalotit parantavat SACD-ääntä ylätaajuuksilla sieppaamalla äänen jokaisen nyanssin ja vaihtelun. Tähän käytetään äärimmäisen kevyttä ja jäykkää LEXAR-ainesosasta tehtyä kalvoa, joka saa kaiuttimet tuottamaan suuremman äänitaajuusskaalan. Heijastinlevyn erityinen kartiomainen muoto takaa leveämmän äänen jakautumisen, minkä ansiosta ylätaajuudet ovat hämmästyttävän selkeitä ja kirkkaita sekä ääniaistimus kaiken kaikkiaan tasapainoisempi.

 • Elokuvat: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Musiikki: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW & Windows Media™ Audio

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

 • Picture CD (JPEG) ja musiikin toisto (MP3)

  Picture CD on CD-R- tai CD-RW-levy, jolle voit tallentaa MP3- ja digitaalikuvia. Kun Picture CD -levy työnnetään DVD-laitteeseen, näyttöön tulevasta valikosta näkee levyllä olevat JPEG- ja/tai MP3-tiedostot. Valitse haluamasi musiikki- ja kuvatiedostot ja paina toisto- tai OK-painiketta. Voit katsoa televisiossa kuvia musiikin soidessa taustalla.

 • Kotiteatteri pystyyn vaivattomasti

  Philipsin aloitusopas auttaa järjestelmän alkuasennuksessa. Kytkennät sekä kuva- että ääniasetukset neuvotaan selkeästi värien ja kuvien avulla. Nämä asennuksen perusvaiheet on kuvattu pakkauksessa yhdellä sivulla ja havainnollistettu värikuvin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita