DVD-kotiteatterijärjestelmä

  DVD-kotiteatterijärjestelmä

  Näe ja koe enemmän

  Tämä tyylikäs, kompakti ja täysin digitaalinen kotiteatterijärjestelmä toistaa käytännössä kaikki levyt huipputason monikanavaisella Dolby- tai DTS-äänellä. Ota rento asento ja uppoudu täysin elokuvien ja musiikin maailmaan kotonasi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Näe ja koe enemmän

 • DTS, Dolby Digital & Pro Logic II Surround-ääni

  DTS, Dolby Digital & Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen DTS- ja Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodaus kaiutinliittimissä on helppo ja käyttäjäystävällinen ratkaisu, jolla liität kaiuttimet ja bassokaiuttimen kodin viihdejärjestelmän keskikaiuttimeen. Yhdistä liittimet vastaavanvärisiin liitäntöihin keskikaiuttimen takaosassa.

 • Täyspitkät tornikaiuttimet luovat vaikuttavan äänen

  Täyspitkät tornikaiuttimet luovat vaikuttavan äänen
 • Videokuvan 4x-ylinäytteistys parantaa kuvanlaatua

  Videokuvan ylinäytteistystekniikka vähentää vääristymiä ja parantaa kuvanlaatua merkittävästi. Kuvan käsittelytaajuuden nostaminen 54 MHz:iin tai jopa 108 MHz:iin vastaa käytännössä kuvan muuntamista muotoon 8:8:8* (54 MHz) tai 16:16:16 (108 MHz). Tällöin pystysuuntaisen resoluution tuottamiseen on käytettävissä 4–8 kertaa enemmän kaistanleveyttä normaaliin DVD-kuvaan verrattuna. Tämä käsittely vähentää MPEG-muodolle ominaisia "hyttysverkkovääristymiä" huomattavasti, ja tuloksena on puhdas ja virheetön kuva.

 • Laajan äänispektrin kaiutinjärjestelmällä todentuntuinen äänimaailma

  Laajan äänispektrin kaiutin toistaa kaikki kuultavat äänitaajuudet ja tuottaa siten todentuntuisempaa ääntä. Koska yksi ohjain tuottaa äänitaajuuksien koko skaalan, tuloksena on sellaisia tasovääristymiä ja viiveitä, jotka vaikuttavat äänen laatuun vain vähän.

 • Elokuvat: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Musiikki: CD, MP3-CD, CD-R/RW & Windows Media™ Audio

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

 • Picture CD (JPEG) ja musiikin toisto (MP3)

  Picture CD on CD-R- tai CD-RW-levy, jolle voit tallentaa MP3- ja digitaalikuvia. Kun Picture CD -levy työnnetään DVD-laitteeseen, näyttöön tulevasta valikosta näkee levyllä olevat JPEG- ja/tai MP3-tiedostot. Valitse haluamasi musiikki- ja kuvatiedostot ja paina toisto- tai OK-painiketta. Voit katsoa televisiossa kuvia musiikin soidessa taustalla.

 • Kotiteatteri pystyyn vaivattomasti

  Philipsin aloitusopas auttaa järjestelmän alkuasennuksessa. Kytkennät sekä kuva- että ääniasetukset neuvotaan selkeästi värien ja kuvien avulla. Nämä asennuksen perusvaiheet on kuvattu pakkauksessa yhdellä sivulla ja havainnollistettu värikuvin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita