Langaton kotiteatterijärjestelmä

  Langaton kotiteatterijärjestelmä

  Koe kaikki langattomasti

  Tämä tyylikäs, kompakti ja täysin digitaalinen kotiteatterijärjestelmä toistaa käytännössä kaikki levyt huipputason Surround-äänellä (Dolby, DTS tai SACD). Ota rento asento ja uppoudu täysin elokuvien ja musiikin maailmaan kotonasi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Koe kaikki langattomasti

 • 12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen 108 MHz:n videokuva tuottaa terävät, luonnolliset kuvat

  12-bittinen Video DAC muuntaa digitaalisen signaalin analogiseksi käyttäen muuntotekniikka, joka varmistaa, että kaikki yksityiskohdat säilyvät muunnetussa kuvassa. Varjot näkyvät hienovaraisina ja värit ovat tasaiset, mikä takaa elävän ja luonnollisen kuvan. Perinteisessä 10-bittisessä DAC-muunnossa on rajoituksia, jotka näkyvät selkeästi suuria näyttöpintoja ja projektoreita käytettäessä.

 • Langattomat takakaiuttimet – vähemmän johtoja

  Langattomat takakaiuttimet – vähemmän johtoja

  Langattomia takakaiuttimia voi sijoittaa ja siirrellä vapaasti. Häiriöttömän tekniikan ansiosta ne tuottavat puhdasta surround-ääntä ilman jaloissa pyöriviä johtoja.

 • Progressive Scan (PAL ja NTSC) tuottaa huipputerävää kuvaa

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tuloksena on tarkka ja häiriötön kuva.

 • Kartiomaiset diskanttikalotit parantavat SACD-ääntä ylätaajuuksilla

  Kartiomaiset diskanttikalotit parantavat SACD-ääntä ylätaajuuksilla sieppaamalla äänen jokaisen nyanssin ja vaihtelun. Tähän käytetään äärimmäisen kevyttä ja jäykkää LEXAR-ainesosasta tehtyä kalvoa, joka saa kaiuttimet tuottamaan suuremman äänitaajuusskaalan. Heijastinlevyn erityinen kartiomainen muoto takaa leveämmän äänen jakautumisen, minkä ansiosta ylätaajuudet ovat hämmästyttävän selkeitä ja kirkkaita sekä ääniaistimus kaiken kaikkiaan tasapainoisempi.

 • Elokuvat: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Musiikki: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW & Windows Media™ Audio

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

 • Valokuvat (JPEG) musiikillisena kuvaesityksenä

  Jaa valokuvat perheen ja ystävien kanssa hauskemmin! Näytä ne kuvaesityksenä, jossa on taustamusiikki.Tämä Philipsin tuote toistaa samanaikaisesti JPEG-kuvat ja MP3-musiikin.Tallenna musiikillisen kuvaesityksen tiedostot samalle tallennusvälineelle. Valitse haluamasi MP3-musiikki ja aloita JPEG-kuvaesitys.

 • USB Direct -suoratoisto kuvien ja musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  Kytke laitteesi Philips DVD-laitteen USB-porttiin. Digitaaliset kappaleesi soitetaan ja valokuvasi näytetään suoraan laitteesta. Nyt voit jakaa suosikkihetkesi perheen ja ystävien kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita