DVD-kotiteatterijärjestelmä

  DVD-kotiteatterijärjestelmä

  Suorituskykyinen Surround-ääni

  Ambisound-tekniikan ansiosta HTS6600 tuottaa upean monikanavaisen Surround-äänen vain kahdesta kaiuttimesta missä huoneessa tahansa. Siinä on ensiluokkainen äänen- ja kuvanlaatu, ja sen seinäänkiinnitys on helppoa joka kodissa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Suorituskykyinen Surround-ääni

ja Ambisound

 • Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen surround-äänen pienemmällä määrällä kaiuttimia. Se tarjoaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta, ilman useiden kaiuttimien ja kaapelien sotkua. Psykoakustisen ilmiön, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman yhteisvaikutuksesta Ambisound tuottaa parempaa ääntä entistä vähemmillä kaiuttimilla.

 • Smart Surround optimoi Surround-asetukset automaattisesti

  Smart Surround optimoi Surround-asetukset automaattisesti

  Nauti parhaasta mahdollisesta äänestä ilman, että sinun on muutettava Surround-asetuksia joka kerta, kun vaihdat levyä tai siirryt elokuvan katselusta musiikin kuunteluun. Päinvastoin kuin tavallinen 5.1-järjestelmä, jossa on monikanavaiset Surround-oletusasetukset, Smart Surround muuttaa automaattisesti Surround-asetukset sopimaan juuri siihen musiikkiin, jota kuuntelet stereotilassa, tai monikanavaiseen elokuvaan, jota katselet.

 • DoubleBASS korostaa ja syventää bassoja

  DoubleBASS korostaa ja syventää bassoja

  DoubleBASS takaa, että syvimmätkin bassoäänet kuuluvat pienikokoisista subwoofereista. Se tallentaa matalat taajuudet ja muuntaa ne subwooferin kuultavissa olevalle alueelle - äänessä on enemmän ytyä, ja kuuntelukokemus on täydellinen.

 • HDMI 1080i, huipputarkka videokuvan parannus

  HDMI 1080i, huipputarkka videokuvan parannus

  HDMI on lyhenne sanoista High Definition Multimedia Interface. Kyseessä on suora digitaalinen yhteys, joka välittää digitaalista HD-kuvaa ja digitaalista monikanavaista ääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä. HDMI on DVI-yhteensopiva.

 • MP3-linjatulo musiikin toistamiseen kannettavissa soittimissa

  MP3-linjatulo musiikin toistamiseen kannettavissa soittimissa

  MP3-linjatulossa käytetään plug&play-tekniikkaa, jonka avulla MP3-sisältöä voi toistaa suoraan kotiteatterijärjestelmässä, kun MP3-soitin kytketään sen kiinteään kuulokeliitäntään. Voit heti nauttia Philips-kotiteatterijärjestelmän loistavasta äänentoistosta ja kuunnella lempimusiikkiasi kannettavasta MP3-soittimesta.

 • Hienostunut muotoilu sopii kaikkiin taulutelevisioihin

  Hienostunut muotoilu sopii kaikkiin taulutelevisioihin

  Huipputekniikkaa tyylikkäässä kuoressa: tämä kotiteatterijärjestelmä tuo olohuoneeseen hienostuneen ilmeen. Philipsin taulutelevisioita vastaava muotoilu ja viimeistely näyttää hyvältä muidenkin taulutelevisioiden rinnalla - tämä järjestelmä sopii yhteen taulutelevisiosi, sisustuksesi ja elämäntyylisi kanssa

 • Pystykaiuttimet, jotka voi asentaa seinään taulutelevision kanssa

  Pystykaiuttimet, jotka voi asentaa seinään taulutelevision kanssa
 • Nopea ja helppo asennus

  Nopea ja helppo asennus
 • USB Direct -suoratoisto kuvien ja musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  Kytke laitteesi Philips DVD-laitteen USB-porttiin. Digitaaliset kappaleesi soitetaan ja valokuvasi näytetään suoraan laitteesta. Nyt voit jakaa suosikkihetkesi perheen ja ystävien kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita