DVD/SACD-kotiteatterijärjestelmä

  DVD/SACD-kotiteatterijärjestelmä

  Elämisen taito

  Tämä palkittu, elegantti tuote yhdistää tyylikkyyden ja suorituskyvyn ja tarjoaa katselu- ja kuuntelunautintoa tuntikausiksi. Istu siis alas ja uppoudu täysin elokuvien ja musiikin maailmaan mukavasti kotonasi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Modea DVD/SACD-kotiteatterijärjestelmä

Elämisen taito

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • SonoWave-järjestelmällä täyteläinen, virheetön surround-monikanavaääni

  SonoWave Surround -äänijärjestelmä, jossa on monikanavainen vahvistin, käyttää edistynyttä digitaalista äänenkäsittelytekniikkaa, joka tuottaa monikanavaisen Surround-äänen pienemmällä määrällä kaiuttimia. Sijoittamalla itsenäiset ohjaimet tarkkaan kulmaan ääni heijastuu läpi koko huoneen ja luo vahvan monikanavaisen Surround-äänikokemuksen.

 • Siisti ja näppärä johtojen hallinta

  Siistin ja näppärän johtojenhallintajärjestelmän avulla voit järjestää liitäntäjohdot laitteeseen ergonomisesti muotoillun liittimen avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita