DVD/SACD-kotiteatterijärjestelmä

  DVD/SACD-kotiteatterijärjestelmä

  Uskomaton elokuvaelämys

  Taitavasti ja tarkasti suunniteltu kotiteatterijärjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen katselu- ja kuuntelunautinnon. Sulavalinjainen, kaikkien taulutelevisioiden kanssa sopiva ulkomuoto sulautuu sisutukseesi seinäkiinnityksen ja langattomien ominaisuuksien ansiosta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Uskomaton elokuvaelämys

Loistava äänenlaatu

 • HDMI-lähtö mahdollistaa digitaalisen video- ja äänisignaalin käytön

  HDMI-lähtö mahdollistaa digitaalisen video- ja äänisignaalin käytön

  HDMI on lyhenne sanoista High Definition Multimedia Interface. Kyseessä on suora digitaalinen yhteys, joka välittää digitaalista HD-kuvaa ja digitaalista monikanavaista ääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä. HDMI on DVI-yhteensopiva.

 • Langattomat takakaiuttimet – vähemmän johtoja

  Langattomat takakaiuttimet – vähemmän johtoja

  Langattomia takakaiuttimia voi sijoittaa ja siirrellä vapaasti. Häiriöttömän tekniikan ansiosta ne tuottavat puhdasta surround-ääntä ilman jaloissa pyöriviä johtoja.

 • Neodyymidiskanttinauhakaiuttimet – kirkas ääni

  Neodyymidiskanttinauhakaiuttimet – kirkas ääni

  Nauti luonnollisesta ja kirkkaasta äänestä kaikkiin suuntiin säteilevillä neodyymidiskanttinauhakaiuttimilla. Dipolikaiuttimet säteilevät korkeita taajuuksia 360 asteen kentässä ja tuottavat näin varsin avoimen äänimaiseman, joka on terävä ja yksityiskohtainen ylätaajuuksilla. Tämä parantaa Surround-äänimaisemaa entisestään monikanavajärjestelmässä ja on erityisen tehokas laadukasta Super Audio CD -ääntä kuunneltaessa.

 • SACD-monikanavatoisto vie mukanaan

  SACD-monikanavatoisto vie mukanaan

  SACD-monikanavavalmius. Tämä uuden sukupolven musiikkiformaatti tarjoaa korkealaatuisen musiikkitoiston, 5.1-monikanavaisen Surround-äänen ja täydellisen yhteensopivuuden vanhojen ja tulevien CD-järjestelmien kanssa.

 • Ohut ja joustava muotoilu, myös seinäkiinnitys

  Ohut ja joustava muotoilu, myös seinäkiinnitys
 • Erittäin ohuet Flat Panel -kaiuttimet täydentävät sisustuksen

  Erittäin ohuet Flat Panel -kaiuttimet täydentävät sisustuksen
 • 6.1 Dolby Digital EX – elokuvateatteritason Surround-ääni

  Dolby Digital EX -dekoodaus on uusi tekniikka, joka tuo ulottuvuutta ja tehoa jo muutenkin erinomaiseen Dolby Digital 5.1 -kuunteluelämykseen. Ylimääräinen Surround-kanava luo entistäkin täyteläisemmän Surround-vaikutelman.

 • 1080i-kuvatarkkuus ylinäytteistyksellä

  DVD-tekniikka käyttää SD (Standard Definition) -videosignaalia, mutta videokuvan parannuksella resoluution voi muuttaa HD (High Definition) -videosignaalin mukaiseksi, jolloin kuvasta tulee terävä ja todentuntuinen. HD-videolähtösignaali voidaan ohjata HD-näyttöön HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -liitännän kautta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita