DVD-kotiteatterijärjestelmä

  DVD-kotiteatterijärjestelmä

  Täydellinen elokuvan äänielämys

  Tämä pienikokoinen täysin digitaalinen kotiteatterijärjestelmä toistaa käytännössä kaikki levyt laadukkaalla Surround-äänellä (Dolby tai DTS). Rentoudu ja nauti täydellisestä elokuvaelämyksestä valitsemassasi ympäristössä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Täydellinen elokuvan äänielämys

 • Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodaus kaiutinliittimissä on helppo ja käyttäjäystävällinen ratkaisu, jolla liität kaiuttimet ja bassokaiuttimen kodin viihdejärjestelmän keskikaiuttimeen. Yhdistä liittimet vastaavanvärisiin liitäntöihin keskikaiuttimen takaosassa.

 • DTS 5.1 Dolby Digital Pro Logic II -Surround-ääni

  Sisäinen DTS- ja Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen. Se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • Erinomainen ääni digitaalisella D-luokan vahvistimella

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

 • Laajan äänispektrin kaiutinjärjestelmällä todentuntuinen äänimaailma

  Laajan äänispektrin kaiutin toistaa kaikki kuultavat äänitaajuudet ja tuottaa siten todentuntuisempaa ääntä. Koska yksi ohjain tuottaa äänitaajuuksien koko skaalan, tuloksena on sellaisia tasovääristymiä ja viiveitä, jotka vaikuttavat äänen laatuun vain vähän.

 • Formaatit: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Musiikki: CD, CD-R/RW ja MP3-CD

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

 • Picture CD (JPEG) ja musiikin toisto (MP3)

  Picture CD on CD-R- tai CD-RW-levy, jolle voit tallentaa MP3- ja digitaalikuvia. Kun Picture CD -levy työnnetään DVD-laitteeseen, näyttöön tulevasta valikosta näkee levyllä olevat JPEG- ja/tai MP3-tiedostot. Valitse haluamasi musiikki- ja kuvatiedostot ja paina toisto- tai OK-painiketta. Voit katsoa televisiossa kuvia musiikin soidessa taustalla.

 • Kotiteatteri pystyyn vaivattomasti

  Philipsin aloitusopas auttaa järjestelmän alkuasennuksessa. Kytkennät sekä kuva- että ääniasetukset neuvotaan selkeästi värien ja kuvien avulla. Nämä asennuksen perusvaiheet on kuvattu pakkauksessa yhdellä sivulla ja havainnollistettu värikuvin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita