Tallentava DVD-kotiteatterijärjestelmä

  Tallentava DVD-kotiteatterijärjestelmä

  Täydellinen tallennuskokemus

  Haluatko eroon erillisistä laitteista? Philipsin yhteen pakettiin koottu tallentava DVD-kotiteatterijärjestelmä vapauttaa sinut nauttimaan musiikista ja elokuvista vaivattomasti kotonasi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tallentava DVD-kotiteatterijärjestelmä

Täydellinen tallennuskokemus

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • DTS Digital Surround -monikanavaääni kotiteatterille

  DTS Digital Surround -monikanavaääni kotiteatterille

  DTS tuottaa erinomaisen Surround-äänen DVD-elokuvia katseltaessa.

 • Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodatut Easy-fit™-liitännät on helppo asentaa

  Värikoodaus kaiutinliittimissä on helppo ja käyttäjäystävällinen ratkaisu, jolla liität kaiuttimet ja bassokaiuttimen kodin viihdejärjestelmän keskikaiuttimeen. Yhdistä liittimet vastaavanvärisiin liitäntöihin keskikaiuttimen takaosassa.

 • Dolby Digital – elokuvat ja -konsertit Surround-äänellä

  Monikanavaäänen standardit, Dolby Digital ja DTS, perustuvat ihmiskorvan tapaan käsitellä ääntä ja tuottavat laadukasta Surround-ääntä, jonka äänikenttä on erittäin todentuntuinen.

 • Dolby ProLogic II muodostaa Surround-äänen stereolähteestä

  Dolby Pro Logic II on kehittynyt matriisidekooderi, joka käyttää viittä Surround-äänikanavaa (mm. kahta koko alueen Surround-kanavaa), mistä tahansa stereolähteestä.

 • Elokuvaelämys Cinema-keskikaiutintekniikalla

  Cinema Center Speaker™ -keskikaiutintekniikan avulla voit luoda mahtavan elokuvaympäristön minne tahansa. Järjestelmän tarkalleen oikein suunnatut neljä monisuuntaista subwooferia ja korkeataajuuksinen diskanttielementti suurentavat optimaalista kuuntelualuetta ja lisäävät edestä ja takaa toistettavaan ääneen syvyyttä sekä elävöittävät dialogia. Uusien 5,1 cm (2") kokoaluekaiuttimien äänentoisto on luonnollinen ja kristallinkirkas ja luo elokuvanautinnon, jossa katsoja ei enää tunne olevansa pelkästään elokuvissa vaan osa itse elokuvaa.

 • Formaatit: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Musiikki: CD, CD-R/RW ja MP3-CD

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

 • Kotiteatteri pystyyn vaivattomasti

  Philipsin aloitusopas auttaa järjestelmän alkuasennuksessa. Kytkennät sekä kuva- että ääniasetukset neuvotaan selkeästi värien ja kuvien avulla. Nämä asennuksen perusvaiheet on kuvattu pakkauksessa yhdellä sivulla ja havainnollistettu värikuvin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita