DVD/SACD-kotiteatterijärjestelmä

  DVD/SACD-kotiteatterijärjestelmä

  Uppoudu täysin elokuvien ja musiikin maailmaan.

  Harmonia ja balanssi, laadukas muotoilu ja yksityiskohdat. Äänen puhtaus ja kuva, joka luo nautinnon...

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Uppoudu täysin elokuvien ja musiikin maailmaan.

Monikanavainen Super Audio

 • Neodyymidiskanttinauhakaiuttimet – kirkas ääni

  Neodyymidiskanttinauhakaiuttimet – kirkas ääni

  Nauti luonnollisesta ja kirkkaasta äänestä kaikkiin suuntiin säteilevillä neodyymidiskanttinauhakaiuttimilla. Dipolikaiuttimet säteilevät korkeita taajuuksia 360 asteen kentässä ja tuottavat näin varsin avoimen äänimaiseman, joka on terävä ja yksityiskohtainen ylätaajuuksilla. Tämä parantaa Surround-äänimaisemaa entisestään monikanavajärjestelmässä ja on erityisen tehokas laadukasta Super Audio CD -ääntä kuunneltaessa.

 • Langattomat takakaiuttimet – vähemmän johtoja

  Langattomat takakaiuttimet – vähemmän johtoja

  Langattomia takakaiuttimia voi sijoittaa ja siirrellä vapaasti. Häiriöttömän tekniikan ansiosta ne tuottavat puhdasta surround-ääntä ilman jaloissa pyöriviä johtoja.

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • Monikanavainen Super Audio CD -toistolla uppoudut musiikkiin täysin

  SACD-monikanavatoisto on uuden sukupolven musiikkiformaatti, joka tuottaa huippulaadukkaan äänen. Monikanavainen 5.1 Surround -ääni ja kaksisuuntainen CD-yhteensopivuus takaavat ainutlaatuisen äänentoiston ja nautinnollisen kuunteluelämyksen.

 • CD:n ylinäytteistys parantaa CD-äänenlaatua

  CD:n ylinäytteistys on uudenaikainen äänenkäsittelytekniikka, joka parantaa tavallisten CD-levyjen äänenlaatua aikaresoluutiota ja näytetaajuutta lisäämällä.

 • Videokuvan 4x-ylinäytteistys parantaa kuvanlaatua

  Videokuvan ylinäytteistystekniikka vähentää vääristymiä ja parantaa kuvanlaatua merkittävästi. Kuvan käsittelytaajuuden nostaminen 54 MHz:iin tai jopa 108 MHz:iin vastaa käytännössä kuvan muuntamista muotoon 8:8:8* (54 MHz) tai 16:16:16 (108 MHz). Tällöin pystysuuntaisen resoluution tuottamiseen on käytettävissä 4–8 kertaa enemmän kaistanleveyttä normaaliin DVD-kuvaan verrattuna. Tämä käsittely vähentää MPEG-muodolle ominaisia "hyttysverkkovääristymiä" huomattavasti, ja tuloksena on puhdas ja virheetön kuva.

 • Elokuvat: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Musiikkiformaatit: SACD, CD, MP3-CD, CD-R ja CD-RW

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

 • Picture CD (JPEG) ja musiikin toisto (MP3)

  Picture CD on CD-R- tai CD-RW-levy, jolle voit tallentaa MP3- ja digitaalikuvia. Kun Picture CD -levy työnnetään DVD-laitteeseen, näyttöön tulevasta valikosta näkee levyllä olevat JPEG- ja/tai MP3-tiedostot. Valitse haluamasi musiikki- ja kuvatiedostot ja paina toisto- tai OK-painiketta. Voit katsoa televisiossa kuvia musiikin soidessa taustalla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita