Mikrosarja

  Mikrosarja

  Unelma on totta – Streamium.

  Johtava mikrosarja, jossa on langaton laajakaistainen Internet-yhteys ja MP3-toisto.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Unelma on totta – Streamium.

 • Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  wOOx-tekniikka edustaa kokonaan uudenlaista kaiutinajattelua. Sen tuottaman syvän basson tuntee ja kuulee voimakkaampana kuin missään muussa äänentoistojärjestelmässä. Erikoisvalmisteiset kaiutinelementit toimivat täydellisessä sopusoinnussa wOOx-bassoelementin kanssa, ja tarkasti viritetyt pääkaiutinelementti ja diskanttikaiutin takaavat saumattoman siirtymisen alemmista keskitaajuuksista korkeataajuisiin ääniin. Kaksoisripustus ja symmetrinen sandwich-rakenne tuottavat matalan ja tarkan, lähes säröttömän basson. wOOx hyödyntää kaiutinkotelon koko tilavuutta, ja sen tuottama poikkeuksellisen syvä ja dynaaminen basso ottaa kaiken irti musiikista.

 • Langaton PC-linkki kaikkiin MP3- ja mp3PRO-musiikkitiedostoihin

  Oletko jo kerännyt digitaalisia musiikkitiedostoja PC:llesi? Älä huoli, ne ovat edelleen käytettävissä! Mikrosarjastasi tulee osa kotiverkkoasi, kun se liitetään sekä Internetiin että PC:hen väyläreitittimen kautta. Paina vain järjestelmän PC Link -painiketta ja kaikki kiintolevylle tallentamasi musiikkitiedostot ovat heti käytettävissäsi. Ja mikä parasta, voit toistaa niitä mikrosarjasi upeankuuloisten patentoitujen wOOx-kaiuttimien kautta!

 • Pidä Streamium-mikrojärjestelmäsi ajan tasalla

  Pidä MCi250-järjestelmäsi ajan tasalla. Voit ladata uusia upeita palveluja ja ominaisuuksia sisältävät ohjelmistopäivitykset Internetistä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita