Network Music Player

  Wi-Fi b/g certified

  Network Music Player

  Vapauta musiikkisi

  Philips Streamium network music player NP2900 -laitteen sisäänrakennetuista kaiuttimista voit kuunnella langattomasti musiikkia tietokoneesta ja internet-radiosta - LivingSound- ja FullSound-tekniikalla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Network Music Player

Ilmainen internet-radio, Värinäyttö NP2900/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Vapauta musiikkisi

Soita musiikkia tietokoneesta ja Internetistä - langattomasti

 • Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Streamiumissa on tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia. Kuuntele musiikkia kaikkialta maailmasta. Liitä Streamium Internetiin ja kuuntele suosikkiohjelmiasi äänentoistojärjestelmän kautta, ilman tietokonetta.

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  GoGearin helppokäyttöinen käyttöliittymä perustuu edistyneeseen selaustekniikkaan. Selaus on nopeaa, helppoa ja miellyttävää. Kätevät toiminnot, kuten musiikkitietoihin upotetun levyn kansitaiteen näyttäminen, rikastuttavat käyttökokemusta, kun voit tarkastella CD- tai LP-levyn kantta kuunnellessasi musiikkia, kuten vanhaan hyvään aikaan.

 • Aakkosnumeerinen haku nopeuttaa käyttöä

  Aakkosnumeerinen haku nopeuttaa käyttöä

  Kaukosäätimen näppäimistön aakkosnumeerisella hakutoiminnolla löydät suosikkiesiintyjät, -kappaleet ja -albumit nopeasti. Paina vain kaukosäätimen Search-hakupainiketta ja kirjoita haettavan esiintyjän, kappaleen tai albumin nimen ensimmäiset kirjaimet tai numerot. Toiminto näyttää hakua lähinnä vastaavan kohteen. Enää ei aikaa kulu kokonaisen kokoelman tai soittolistan selaamiseen.

 • Kaukosäädin ja suuri näyttö

  Kaukosäädin ja suuri näyttö

  Selaa musiikkikokoelmaasi nopeasti ja helposti. Suuressa 10,2 cm (4") LCD-näytössä näkyvät kuvakkeet ja zoomattava teksti. Kätevällä kaukosäätimellä selaat tuhansia kappaleita yhdessä vilahduksessa tai yksitellen muutamassa sekunnissa. Istu ja rentoudu kaukosäädin kädessäsi.

 • LivingSound - laaja, vangitseva stereoääni

  LivingSound - laaja, vangitseva stereoääni

  Philipsin LivingSound-tekniikka, jolle on haettu patenttia, laajentaa kuuluvuutta merkittävästi, joten voit uppoutua musiikin maailmaan laajemmalla alueella. LivingSound yhdistää useita ääniprosesseja ja palauttaa äänimaiseman runsauden ja tilaominaisuudet, jotka usein menetetään käytettäessä kompaktia stereojärjestelmää. Tuloksena on odottamattoman laaja äänimaisema, joka levittäytyy tasaisesti koko tilaan. Voit nauttia stereoäänestä entistä laajemmalla alueella.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • 4-kaiutinjärjestelmä takaa upean äänentoiston

  4-kaiutinjärjestelmä takaa upean äänentoiston

  Tarkassa kulmassa olevat neljä kaiutinta (kaksi edessä ja yksi kummallakin sivulla) takaavat laadukkaan äänentoiston Philipsin patentoiman LivingSound-tekniikan avulla. Efekti on odotettua laajempi. Musiikki jakaantuu tasaisesti koko huoneeseen. Voit nauttia stereoäänestä entistä laajemmalla alueella.

 • 30W RMS

  30W RMS

  30 W RMS-musiikkiteho täyttää huoneen musiikilla.

 • Langaton musiikin toisto tietokoneesta

  Langaton musiikin toisto tietokoneesta

  Vapauta musiikkikokoelmasi tietokoneesta Streamium-verkkomusiikkisoittimella! UPnP-liitännän kautta voit siirtää musiikkia mihin tahansa Universal Plug & Play -yhteensopivaan laitteeseen. Sen avulla Streamium mahdollistaa tietokoneen musiikkikokoelman käyttämisen ja siitä hakemisen. Valitse Streamiumin kaukosäätimellä kappaleet ja ala toistaa. Nauti musiikista vaivattomasti, langattomasti. Philipsin patentoitu FullSound-tekniikka toistaa MP3-tiedostot CD-tasoisesti, ja LivingSound tuottaa entistä laajemman, vangitsevan stereoäänen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Joidenkin ominaisuuksien käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä
 • Kaikki palvelut eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita