Minihifijärjestelmä

  Minihifijärjestelmä

  Äärimmäistä äänentoistoa

  Tuo lisäpotkua bileisiin tällä 650 watin järjestelmällä, jossa on vakuuttava NX-basso. Miksaa automaattisesti USB-laitteen kappaleita Auto DJ -toiminnolla, suoratoista ääntä mistä tahansa älypuhelimesta Bluetooth®-yhteydellä ja herätä juhlat henkiin 260 000 valon valotehosteilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Äärimmäistä äänentoistoa

Hulluna ääneen

 • 260 K:n LED-valot tuovat juhliin tunnelmaa

  260 K:n LED-valot tuovat juhliin tunnelmaa

  Luo tunnelmaa juhliin tuhansilla värillisillä valoilla, jotka välkkyvät, vilkkuvat ja virtaavat musiikkisi tahtiin. Valitse helposti teemaasi sopivat värit tai käytä järjestelmän esivalintoja. Tehosta valoja entisestään napsauttamalla NX-bassopainiketta.

 • DJ Crossfader kappaleiden miksaukseen

  DJ Crossfader kappaleiden miksaukseen

  Ole bileiden pomo! DJ Crossfaderillä miksaat suosikkikappaleesi A- ja B-kanavien välillä, jotta voit siirtyä saumattomasti kappaleesta toiseen. Aloita valitsemalla dekille A lähtölaite (USB, Bluetooth®, CD, äänitulo tai viritin) ja valitse sitten tulolaite dekille B (USB tai äänitulo). Vaihda sulavasti kappaleiden välillä liu'uttamalla häivytystä puolelta toiselle.

 • NX-bassopainike tehostaa äänentoistoa ja valoefektejä

  NX-bassopainike tehostaa äänentoistoa ja valoefektejä

  NX-basso vie basson ja loudness-tehostuksen hetkellisesti äärirajoille. Paina NX-bassopainiketta, ja äänentoisto tehostuu heti, valotehosteet villiintyvät ja subwooferien basso käy luihin ja ytimiin.

 • Auto-DJ USB-aseman kappaleiden automaattimiksaukseen

  Auto-DJ USB-aseman kappaleiden automaattimiksaukseen

  Voit automatisoida kappaleidesi toiston Auto-DJ:llä, joka miksaa kappaleet automaattisesti liitetyssä USB-asemassa. Lisää ääniefektejä DJ-kiekon avulla. Rock jatkuu aina vain!

 • Kahvat ja pyörät helpottavat kuljettamista

  Kahvat ja pyörät helpottavat kuljettamista

  Tuo massiivinen ääni sinne, missä sitä tarvitaan, yläkertaan, alakertaan, sisälle tai ulos. NITRO-äänentoistoratkaisut sopivat sulavasti kotiin optimoidun kokonsa ja selkeän, kätevän ohjainintegraationsa ansiosta. Linkitä ne televisioon tai tietokoneeseen ja kasvata musiikin ja elokuvien kuuntelukokemuksesi aivan uusiin mittoihin. Tai siirrä ne ulos kahvojen ja pyörien avulla ja pistä bileet pystyyn patiolla.

 • Musiikin suoratoisto Bluetooth®-yhteydellä

  Musiikin suoratoisto Bluetooth®-yhteydellä

  Jos älypuhelimessasi, tabletissasi tai tietokoneessasi on suuri musiikkikokoelma, suoratoista se NITRO-järjestelmään digitaalisen, langattoman Bluetooth®-yhteyden kautta. Äänentoiston laatu on uskomaton. Tehokas äänentoisto on harvoin näin helppoa ja kätevää.

 • Kopioi musiikkia CD-levyiltä, radiosta ja karaokesta USB-laitteeseen

  Kopioi musiikkia CD-levyiltä, radiosta ja karaokesta USB-laitteeseen
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Vältä laitteen käyttämistä pitkään yli 85 desibelin voimakkuudella, sillä se voi vaurioittaa kuuloa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita