Classic-mikromusiikkijärjestelmä

  Classic-mikromusiikkijärjestelmä

  Kuuntele vinyylilevyjä

  Original-levysoitin muistuttaa legendaarista Philipsin vuoden 1965 AG4131-soitinta, ja siinä on tehokas kaiutin, dynaamisesti tasapainotettu levylautanen sekä langaton Bluetooth-suoratoisto ja USB-purku MP3-tallennusta varten. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Classic-mikromusiikkijärjestelmä

Bluetooth®, Levylautanen LP-vinyylilevyille, Kopioi musiikkia USB:lle: LP, CD ja FM, 4 W OTT2000/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Kuuntele vinyylilevyjä

levysoittimen ja musiikin langattoman suoratoiston avulla

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Audio in -liitäntä mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan Audio in -sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, Audio in on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • Digitaalinen FM-viritin esiasetuksineen

  Digitaalinen FM-viritin esiasetuksineen

  Digitaalinen FM-radio kasvattaa Philips-äänentoistojärjestelmän musiikkivalikoimaa. Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Toista: MP3-CD, CD ja CD-R/RW

  Toista: MP3-CD, CD ja CD-R/RW

  MP3 on lyhenne sanoista MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3"). MP3-tekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. Pienten tiedostokokojen vuoksi MP3 onkin nykyään internetin suosituin äänenpakkausformaatti, sillä sen avulla äänitiedostoja voi siirtää nopeasti ja helposti.

 • USB Direct MP3 -musiikkitoisto

  USB Direct MP3 -musiikkitoisto

  Täydellisen tiedostojen siirron ansiosta voit käyttää kätevästi digitaalista musiikkia kiinteän USB Direct -ominaisuuden avulla.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys iPodiin/iPhoneen/iPadiin tai muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit nauttia lempimusiikistasi sekä videon tai pelin äänistä tällä helppokäyttöisellä langattomalla kaiuttimella.

 • Bluetooth®-toisto tai musiikin kopiointi LP- tai CD-levyiltä ja radiosta USB-laitteeseen

  Bluetooth®-toisto tai musiikin kopiointi LP- tai CD-levyiltä ja radiosta USB-laitteeseen

  Tällä kätevällä toiminnolla voit kuunnella kaikenlaista musiikkia Hi-Fi-järjestelmälläsi suoraan kannettavasta MP3-soittimesta. Kuuntele haluamaasi musiikkia järjestelmän avulla Bluetooth®-yhteyden kautta tai kopioi musiikkia LP- tai CD-levyiltä, FM-radiosta ja muista laitteista suoraan USB-laitteeseen. Tallenna suosikki-LP-levysi ja muunna ne MP3-muotoon ilman tietokonetta. Voit myös ajastaa suosikkiradio-ohjelmasi tallennuksen, jolloin se tallennetaan automaattisesti USB-laitteeseesi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita