Kannettava DVD-laite

  DVD Video

  Kannettava DVD-laite

  Nauti matkoilla DVD-suosikkielokuvistasi

  Nyt voit matkoillakin rentoutua ja uppoutua elokuvien maailmaan loistavan ja kompaktin PET710:n avulla, sillä siinä on 17,8 cm (7") TFT-nestekidenäyttö. Nauti DVD-elokuvasuosikeistasi, kuuntele musiikkia MP3-CD- tai CD-kappaleina tai katsele JPEG-valokuvia milloin tahansa, missä tahansa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti matkoilla DVD-suosikkielokuvistasi

 • Toistaa DVD-, DVD+R- ja DVD+RW-levyt

  Toistaa DVD-, DVD+R- ja DVD+RW-levyt

  Soitin on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien DVD- ja CD-levyjen kanssa. DVD-, DVD+R- ja DVD+RW-levyt - kaikkia voi toistaa soittimella. DVD+RW on lyhenne DVD-asemasta, jossa voi käyttää molempia yleisiä DVD-tallennuslevymuotoja. Samoin DVD+RW tunnistaa yleisen tallennuslevymuodon.

 • Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

  Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

  Jaa elokuvia ja digitaalivalokuvia perheen ja ystävien kanssa. 16:9-laajakuvasuhde on vakiokuvasuhde niin tavallisissa kuin high definition -digitaalitelevisioissa. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi.

 • Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Autosovittimen lisäksi voit katsella DVD-levyjä kannettavalla soittimella myös kotona liittämällä sen televisioon. Rentoudu ja nauti suosikkilevyistäsi kaukosäätimen avulla.

 • Kaksi kuulokeliitintä hauskaan viihteen jakamiseen

  Kaksi kuulokeliitintä hauskaan viihteen jakamiseen
 • Kuvat: CD-kuvalevy (JPEG)

  Voit katsella kuvia mukavasti omasta televisiosta. Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää käyttömukavuutta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita