PicoPix

Taskuprojektori

  DLP

  PicoPix

  Taskuprojektori

  Näe elämäsi kuvina

  Tämän pienen ja kevyen kannettavan projektorin voi liittää monenlaisiin laitteisiin ja sillä voi näyttää digitaalista sisältöä SD-kortilta tai USB-muistitikulta. Integroidun mediasoittimen ja sisäisen office-katseluohjelman ansiosta tämä PicoPix on riippumaton muista kannettavista laitteista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Näe elämäsi kuvina

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PicoPix Taskuprojektori

170 lumenia, Langaton PPX3417W/EU Etsi samanlaisia tuotteita

Näe elämäsi kuvina

 • Langaton näytön peilaus

  Langaton näytön peilaus iOS-, Android- ja Windows-laitteissa Wi-Fi-sovittimen avulla

 • Heijastaa HD-tasoisia videoita ja kuvia jopa 120 tuuman (305 cm) kuvakoossa

  Jaa mediasisältöä missä vain ennennäkemättömän suurella kannettavalla näytöllä. Ota PicoPix mukaan, ja voit pystyttää oman kotiteatterin minne vain.

 • Sisäisellä akulla jopa 2 tunnin käyttöaika

  PicoPixin kiinteä uudelleenladattava akku kestää pitkään. Yhdellä latauksella voi katsella elokuvia, valokuvia tai kuunnella musiikkia jopa 2 tuntia. Siksi PicoPix on ihanteellinen matkakumppani.

 • Sisäinen office-katseluohjelma ja mediasoitin

  Integroitu MP4-soitin tukee kaikkia yleisiä video- ja äänitiedostoja. Siksi PicoPix-taskuprojektori toimii itsenäisesti ilman muita laitteita. Office-katseluohjelman avulla voit jakaa kaikkia yleisiä office-tiedostoja ja pdf-tiedostoja.

 • Ihanteellinen matkakumppani, joka painaa vain 270 g.

  Ohut PicoPix-taskuprojektori painaa vain 270 grammaa, joten siitä saa kevyen kumppanin työkäyttöön ja vapaa-ajan tarpeisiin.

 • Useita liitäntöjä kaikille yleisille laitteille

  PicoPix-taskuprojektorissa on useita liitäntöjä laitteille. Käytössäsi on USB-, HDMI-, VGA-, komponentti- ja komposiittiliitäntä, SD-/SDHC-korttipaikka ja 3,5 mm:n äänilähtö - rajoittamattomasti viihdettä.

 • Toista videoita suoraan USB-muistitikulta tai sisäisestä muistista

  Integroitu MP4-soitin tukee kaikkia yleisiä video- ja äänitiedostoja, joten PicoPix-taskuprojektori toimii itsenäisesti ilman muita laitteita. Sisältö haetaan sisäisestä 4 Gt:n muistista, USB-muistitikulta tai micro SD -kortilta.

 • SmartEngine ja LED-tekniikka

  Jaa kuvasi ja videosi läheistesi kanssa laadusta tinkimättä. PicoPix-taskuprojektorin korkealaatuisen SmartEngine LED -tekniikan ansiosta kuvien ja videoiden värit hehkuvat ja kontrasti sykähdyttää.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita