PicoPix

Taskuprojektori

  DLP

  PicoPix

  Taskuprojektori

  Näe elämäsi kuvina

  Näytä mediatiedostoja jopa 120 tuuman kuvakoossa yhdistämällä kompakti PicoPix-projektori laitteeseesi langattomasti WiFi- tai DLNA-yhteydellä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PicoPix Taskuprojektori

100 lumenia, mukana WiFi-yhteys PPX3610/EU Etsi samanlaisia tuotteita

Näe elämäsi kuvina

 • Jaa verkkosisältöä, kuten YouTube-videoita

  PicoPix 3610:n omalla verkkoselaimella voit muodostaa verkkoyhteyden ilman älypuhelinta tai kannettavaa tietokonetta. Tarvitset vain Wi-Fi-yhteyden.

 • Heijastaa HD-tasoisia videoita ja kuvia jopa 120 tuuman (305 cm) kuvakoossa

  Jaa mediasisältöä missä vain ennennäkemättömän suurella kannettavalla näytöllä. Ota PicoPix mukaan, ja voit pystyttää oman kotiteatterin minne vain.

 • Perusta oma verkko ja yhdistä siihen laitteita

  Jos käytettävissä ei ole W-Fi-verkkoa, voit käyttää PicoPixia yhteyspisteenä ja perustaa oman verkon DLNA-yhteensopiville laitteille, jolloin voit jakaa niiden sisältöjä suuressa näytössä

 • Toista videoita suoraan SD-kortilta tai USB-muistitikulta

  Integroitu MP4-soitin tukee kaikkia yleisiä video- ja äänitiedostoja. Siksi PicoPix-taskuprojektori toimii itsenäisesti ilman muita laitteita. Sisältö haetaan sisäisestä 2 Gt:n muistista, USB-muistitikulta tai muistikortilta.

 • Sisäisellä akulla jopa 2 tunnin käyttöaika

  PicoPixin kiinteä uudelleenladattava akku kestää pitkään. Yhdellä latauksella voi katsella elokuvia, valokuvia tai kuunnella musiikkia jopa 2 tuntia. Siksi PicoPix on ihanteellinen matkakumppani.

 • LED-tekniikalla loistavat värit ja terävä kontrasti

  Jaa kuvasi ja videosi läheistesi kanssa laadusta tinkimättä. PicoPix-taskuprojektorin korkealaatuisen LED-tekniikan ansiosta kuvien ja videoiden värit hehkuvat ja kontrasti sykähdyttää.

 • Muodosta langaton yhteys muihin verkon laitteisiin

  Wi-Fi-yhteydellä voi muodostaa yhteyden PicoPix 3610 -laitteesta kotiverkon muihin DLNA-yhteensopiviin laitteisiin ja heijastaa niissä olevia sisältöjä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita