CD Soundmachine -soitin

  CD Soundmachine -soitin

  Ääni muuttaa muotoaan

  Ääni muuttaa muotoaan ja lisää uuden ulottuvuuden kuuntelukokemukseen. Jos ainutlaatuinen muotoilu ja inspiroiva tekniikka on sinun mieleesi, hämmästyt varmasti tämän pienen mutta pippurisen laitteen äänitehoa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ääni muuttaa muotoaan

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Selaaminen on helppoa kosketusnäytöllä

  Selaaminen on helppoa kosketusnäytöllä

  Kosketusnäyttö mahdollistaa laitteen ohjaamisen tavallisten painikkeiden sijasta näytössä olevilla kosketuspainikkeilla. Kosketusnäyttö, joka tulee nestekidenäyttöön kun käyttäjä käynnistää laitteen, sisältää kaikki laitteen ohjaamisessa tarvittavat toiminnot. Kosketusnäyttöohjauksessa käytetään nestekidetekniikan lisäksi kosketuksen tunnistimia ja tehokasta mikroprosessoria. Kun käyttäjä koskettaa jotakin näytön osaa, asianmukainen signaali lähetetään prosessoriin, joka toteuttaa siihen liittyvän komennon.

 • Digitaalinen viritin esiasetuksineen

  Digitaalinen viritin esiasetuksineen
 • Kiinteillä kaiuttimilla dynaamista ääntä XSL-akustiikan avulla

  Nauti ShoqBox-järjestelmän dynaamisesta äänestä ja tehokkaasta bassosta XSL-akustiikan avulla. Vaikuttava ääni syntyy, kun kirkas ja iskevä diskantti sekä keskialueen äänet yhdistyvät elastisiin, tehokkaisiin bassoääniin. Kaiutinelementeissä käytetään huipputeknisiä materiaaleja, kuten titaanikartiota ja neodyymimagneettia, jotka tuottavat ääntä lähes kaksi kertaa tehokkaammin kuin samankokoiset perinteiset kaiuttimet. Kaiutinelementti, akustinen erikoisrakenne ja piirit on viritetty tarkasti niin, että pienestäkin äänentoistojärjestelmästä lähtee erittäin dynaaminen ääni ja ihanteellinen bassoteho.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita