Minitabletti Android™-käyttöliittymällä

  Minitabletti Android™-käyttöliittymällä

  Loputtomasti sovelluksia ja pelejä käden ulottuvilla

  GoGear Connect on täydellinen viihdelaite matkoilla. Voit ladata loputtomasti Android-sovelluksia ja -pelejä ja nauttia monipuolisesta FullSound- ja Surround for Movies -äänestä, taustamelua eristävien kuulokkeiden tai laitteeseen integroitujen tehokkaiden kaiuttimien kautta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Loputtomasti sovelluksia ja pelejä käden ulottuvilla

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

GoGEAR Minitabletti Android™-käyttöliittymällä

Connect 3, 8 Gt* SA3CNT08K/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Loputtomasti sovelluksia ja pelejä käden ulottuvilla

Ensiluokkainen äänentoisto

 • Hae tuhansia sovelluksia ja pelejä Android Marketista

  Hae tuhansia sovelluksia ja pelejä Android Marketista

  Nauti Android Marketin hienoista sovelluksista. Napsauttamalla kuvaketta GoGearissa voit muodostaa Android Marketiin Wi-Fi-yhteyden ja etsiä luotettavien kolmansien osapuolten sovelluksia. Lataa pelejä, työkaluja ja e-kirjoja tai sovelluksia GoGeariin maksutta tai pienestä maksusta. Selkeässä, helppokäyttöisessä käyttöliittymässä voit selata sovelluksia, joita voit lajitella luokituksen, luokan tai suosion mukaan. Lataa sovellukset suoraan GoGeariisi ja käytä niitä heti. GoGear tekee elämästä todella hauskan matkan.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni on edistynyttä äänitekniikkaa, joka analysoi suoraan elokuvan tai videon ääniraidan jokaisen äänilähteen ja luo uudelleen luonnollisen äänimaiseman, jonka äänielementit on paikannettu yksitellen ja tarkasti. Käsitellyt äänielementit ohjataan sitten suoraan kumpaankin kuulokkeeseen. Elokuvien Surround-ääni luo luonnollisen akustisen tilan ääniraidan sisällön mukaisesti. Tulos vie kuulijan suoraan toiminnan keskipisteeseen - kuten elokuvan äänisuunnittelijan tarkoitus olikin.

 • Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävillä kuulokkeilla kuulet musiikin yksityiskohdat entistä tarkemmin tavallisia kuulokkeita pienemmällä äänenvoimakkuudella. Ääntä eristävien kuulokkeiden muotoilu mukailee korvakäytävän anatomiaa, ja kuulokkeen akustinen kulmasäätö takaa täydellisen istuvuuden, mikä hiljentää taustahälyn ja ohjaa äänen suoraan korviin. Keskitason äänenvoimakkuudellakin erotat musiikin yksityiskohdat ympäristön äänten häiritsemättä. Voit valita kolmesta erikokoisesta korvatyynystä, jotta kuuloke istuu aina tiiviisti

 • Kiinteät kaiuttimet kuuntelukokemuksen jakamiseen

  Kiinteät kaiuttimet kuuntelukokemuksen jakamiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Philipsiltä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita