kannettava langaton kaiutin

  kannettava langaton kaiutin

  Loistava, rosoinen ja jatkuva ääni

  Pidä juhlat käynnissä missä ikinä kuljetkin upealta kuulostavan ja näyttävän kannettavan SB5200-kaiuttimen avulla. Nauti terävästä ja kirkkaasta äänenlaadusta sisäkäyttötilassa tai käynnistä kunnon juhlinta vaihtamalla ulkokäyttötilaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

kannettava langaton kaiutin

Bluetooth®, Audio-chain, Sisäinen mikrofoni puheluita varten, 10 W, ladattava akku SB5200G/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Loistava, rosoinen ja jatkuva ääni

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys iPodiin/iPhoneen/iPadiin tai muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit nauttia lempimusiikistasi sekä videon tai pelin äänistä tällä helppokäyttöisellä langattomalla kaiuttimella.

 • Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  wOOx-tekniikka edustaa kokonaan uudenlaista kaiutinajattelua. Sen tuottaman syvän basson tuntee ja kuulee voimakkaampana kuin missään muussa äänentoistojärjestelmässä. Erikoisvalmisteiset kaiutinelementit toimivat täydellisessä sopusoinnussa wOOx-bassoelementin kanssa, ja tarkasti viritetyt pääkaiutinelementti ja diskanttikaiutin takaavat saumattoman siirtymisen alemmista keskitaajuuksista korkeataajuisiin ääniin. Kaksoisripustus ja symmetrinen sandwich-rakenne tuottavat matalan ja tarkan, lähes säröttömän basson. wOOx hyödyntää kaiutinkotelon koko tilavuutta, ja sen tuottama poikkeuksellisen syvä ja dynaaminen basso ottaa kaiken irti musiikista.

 • Luo laajempi musiikkijärjestelmä liittämällä yhteen useampi BR-1X-kaiutin

  Luo laajempi musiikkijärjestelmä liittämällä yhteen useampi BR-1X-kaiutin

  Nauti vahvemmasta äänentoistosta ulkotiloissa liittämällä yhteen niin monta BR-1X-kaiutinta kuin haluat. Kun kaikki BR-1X-kaiuttimet on kytketty, niiden äänenvoimakkuus synkronoituu. Voit säätää kaikkien kaiuttimien äänenvoimakkuutta laitteeseesi liitetystä BR-1X-kaiuttimesta.

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Yhdellä helpolla liitännällä saat musiikkia kannettavista laitteista ja tietokoneista. Liität vain laitteesi Philips-laitteen äänituloliitäntään (3,5 mm). Tietokoneet liitetään tavallisesti kuulokelähdön kautta. Kun laitteet on liitetty, voit toistaa koko musiikkikokoelmasi suoraan ensiluokkaisilla kaiuttimilla. Philips antaa aina parempaa ääntä.

 • 2 eri ääniasetusta: ulko- ja sisäkäyttö

  Kaksi ääniasetusta (ulko- ja sisäkäyttötila) on suunniteltu lisäämään käyttömukavuutta ja monipuolisuutta. Sisäkäyttötila takaa voimakkaan basson ja kristallinkirkkaan äänen ja ulkokäyttötila puolestaan voimakkaan bassotehostuksen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita